GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 17:06

İstanbul'da Kan Donduran Olay!

İstanbul Maltepe'de iddiaya göre 1.5 yıl önce boşanan 34 yaşındaki Erkan M. eski eşi Beste Ayşegül Yeşilyurt ile barışmak için buluştuğu adreste cam kırıklarıyla boğazını keserek öldürdü. .

İstanbul'da Kan Donduran Olay!

Maltepe'nin Esenkent mahallesinde önceki gece saatlerinde dehşet verici bir olay yaşandı. İddialara göre, 2022 yılında boşanan Erkan M., eski eşi Ayşegül Yeşilyurt'la barışmak istedi. 7 yaşında bir kızları olan çiftin barışma buluşması genç kadının hayatına mal oldu. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.

İstanbul’da kan donduran olay! Cam kırıklarıyla boğazını kesti polise kendisini ihbar etti

İddialara göre, Erkan M., barışma buluşması için gittiği adrese genç kadının erkek arkadaşı Emrah Ç.'yi de davet etti. Üç kişi bir süre sohbet ettikten sonra Erkan M. ile eski eşi Beste Yeşilyurt arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında cam kırıklarını eline alan Erkan M., kadının boğazında derin kesikler açtı. Ağır yaralanan Beste Yeşilyurt, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kısa süre sonra polisi arayan Erkan M., "Eşimi öldürdüm" diyerek ihbarda bulundu ve gözaltına alındı.

Konuyla ilgili çalışma başlatan ekipler, genç kadının bir süredir gönül ilişkisi yaşadığı Emrah Ç. ile de irtibata geçti. Emrah Ç., ifadesinde, "Erkan M. beni arayıp evde tartıştıklarını söyledi. Ben de adrese gittim, bir süre alkol aldık, aralarında tartışma çıktı" dediği öğrenildi.

İstanbul’da kan donduran olay! Cam kırıklarıyla boğazını kesti polise kendisini ihbar etti

Genç kızın acılı annesi ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kızım 1.5 yıl önce şiddetli geçimsizlik yaşadığı için boşandı. Eski kocası tekrar barışmak istiyordu. Bir erkek arkadaşı vardı, o bu durumu öğrenince ikisi arasında sorun çıktı. Olay günü ikisi birden evdelermiş ne yaptılar ne ettiler bilmem ama kızımı canından ettiler. Ben daha küçücük yavrusuna bile annesinin öldüğünü söyleyemedim. Kızıma bunu yapanlar en ağır şekilde cezalandırılsın. Cezalarını çeksin istiyorum."

EditörEditör