YEREL
Giriş Tarihi : 23-09-2023 20:55

İstifa serisi 4 üyeyle sürdü; TİNGADER’den istifa eden edene

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği’nde (TİNGADER) istifa eden Sabahattin Birinci ve Aslı Kılıç’tan sonra 4 üye daha istifasını sundu. Böylece dernekten istifa edenlerin sayısı 6 oldu.

İstifa serisi 4 üyeyle sürdü; TİNGADER’den istifa eden edene

NE OLMUŞTU!

Kısa adı TİNGADER olan Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği 14 gün önce Olağan Genel Kurulunu yaptı ve  başkanlığa Levent Bayrı seçildi. İnternet gazetecilerinin bir araya gelerek örgütlenmesinin büyük önem taşıdığını belirten Bayrı seçildiği gün, “Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir, birlikte çalışmak başarıdır inancıyla yola çıktı” diye konuştu.

2 İSTİFA BİRDEN

Ancak Bayrı ve ekibinin çıktığı yolun başında yaprak dökümü başladı. Çok değil geçen 9 Eylül günü kongre yapan dernekten Sabahattin Birinci ile Aslı Kılıç istifa etti. İstifasını sunan Sabahattin Birinci, “ 20 Eylül 2023 tarihi itibariyle dernek yönetimi ve üyeliğinden istifa ettim” derken, Aslı Kılıç’ta “20 Eylül 2023 tarihi itibariyle dernekten istifa ettim” diyerek aldığı kararı duyurdu.

4 İSTİFA DAHA GELDİ 

Dernek ve yönetimden istifa eden Sabahattin Birinci, Aslı Kılıç’tan sonra istifa rüzgarı sürdü. TİNGADER üyesi olan Ömer Palabıyık, Havva Ayaş, Vildan  Kavrak ve Dilek Kıcan da dernekten istifa ettiğini duyurdu. Kısa zaman içinde yaşanan 6 istifayla birlikte ise gözler TİNGADER Sakarya Şubesi’ne çevrildi. Sakarya Şube Başkanı Levent Bayrı’nın sessizliğini koruduğu şu günlerde yeni istifaların gelip gelmeyeceği ise merak konusu oldu.

AdminAdmin