SPOR
Giriş Tarihi : 07-03-2024 18:10

İzlog Pamukova Kışlaçay'a acımadı

Süper Lig B Grubu 25.haftasında kümede kalma savaşı veren Kışlaçayspor'u ağırlayan İzlog Pamukova, ikinci yarıda bulduğu gollerle galip geldi. Pamukova'nın golleri Tayyip (2) ve Samet'ten gelirken, Kışlaçayspor bu sonuçla 1.Amatör Küme'ye düştü:3-0.

İzlog Pamukova Kışlaçay'a acımadı

kIŞLAÇAY DİRENEMEDİ

Süper Amatör Küme B Grubu'nda haftanın sonucu merakla beklenen maçında İzlog Pamukovaspor ile Kışlaçayspor karşı karşıya geldi. Play-Off'a haftalar önce kalmayı başaran Mehmet Atmaca idaresindeki İzlog Pamukovaspor, 25.hafta mücadelesinde lig de kalma savaşı veren Kışlaçayspor'u ağırladı. Kışlaçayspor'un lig de kalma şansını devam ettirmesi açısından bu maçta alınacak üç puan çok önemliydi. 

 

İLK YARIDA ÇIT ÇIKMADI 

Aksi bir sonuç alınması halinde Kışlaçayspor B Grubu'nda küme düşecek son takım olacaktı. Son iki haftada seri mağlubiyetler alan ev sahibi ekip, Özgür Kedikli ve Umut Fevzioğlu gibi iki önemli oyuncusundan yoksun çıktığı karşılaşmada galibiyete ikinci yarıda bulduğu gollerle ulaştı. İlk yarısı golsüz eşitlikle geçilen karşılaşmanın son çeyreğinde kontrolü ele alan İzlog Pamukova ardı ardına bulduğu gollerle mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. 

TAYYİP VE SAMET SAHNEDE

25'inci maçında 19'uncu galibiyetini alan Kırmızı-Beyazlı ekipte 3 puanı getiren golleri maçın yıldızlarından Tayyip (2) ve Samet Şahin kaydetti. Mutlak galibiyet beklediği karşılaşmanın son çeyreğine kadar başabaş bir oyun ortaya koymasına rağmen maçı 3-0 kaybeden Kışlaçayspor, bu sonuçla grupta bir alt lige düşen son takım oldu. Müsabakanın ardından 1.Amatör Küme'ye düşen Kışlaçaylı futbolcuların hüzünlü halleri maça damga vurdu. Amatör Küme 

EditörEditör