GÜNCEL
Giriş Tarihi : 14-03-2024 12:37

Kadınlar, Uğur Büyük için stant açtı!

CHP Karasu Belediye Başkan adayı Uğur Büyük’ün seçim çalışmalarına destek veren CHP Kadın Kolları, Pazar yerinde stant açtı.

Kadınlar, Uğur Büyük için stant açtı!

Tek tek not aldılar

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Karasu Kadın Kolları, ev ve site ziyaretlerinin yanında stant açarak da çalışmalarını sürdürüyor. Stant çalışmasını pazaryerinde yapan kadın kolları yöneticileri önce pazarcı esnafının sonra pazara gelenlerin şikâyetlerini dinledi. Vatandaşlara projelerini anlatan CHP Karasu Kadın Kolları Başkanı Fatma Püskül Tatlı, ‘’Karasu Belediyesi Organik Tarım ve Ekolojik Pazar projesini hayata geçireceğiz. Karasuluların talepleri de bu yönde. Proje kapsamında dernek, federasyonlar ve belediyelerle iletişime geçeceğiz. Proje uygulaması düşünülen köylerde yaşayan çiftçilere eğitim vereceğiz. Öte yandan göreve geldiğimiz günden bu yana hemşerilerimizin pazar ve pazaryeri ile ilgili tüm isteklerini not aldık’’ dedi.

 

Biçilmiş kaftan

Yerel seçimleri için takvim işlerken seçimin önemine dikkat çeken CHP Karasu Kadın Kolları Başkanı Tatlı, ‘’Genç ve dinamik, hem sosyolog hem belediyecilik eğitimi almış, yurt dışında da eğitim görmüş, Karasu’da başarılı olmuş ve sevilen bir belediye başkanının oğlu olan adayımız Uğur Büyük, Karasu belediye başkanlığı için biçilmiş kaftandır’’ diyerek vatandaşlardan ve esnaftan Uğur Büyük’e oy vermelerini istedi. Kadın Kollarının çalışmasına, CHP Gençlik Kolları üyeleri ve partili üyeler de katıldı. 

EditörEditör