GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-09-2022 12:34   Güncelleme : 27-09-2022 12:34

Karısını, komşusunun yatağında basan adam kendisini kaybetti! Devamı ürkütücü

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 42 yaşındaki Jason Heathcote adlı adam, gece yarısı takip ettiği karısını, komşusunun evine girerken yakaladı. Daha sonra eve baskın düzenleyen adam, karısını komşusunun yatağında görünce kendisini kaybedip eşine yumruk yağdırmaya başladı. Olaydan sonra kayıplara karışan adam, sonrasında çıkarıldığı mahkemede suçunu kabul etti.

Karısını, komşusunun yatağında basan adam kendisini kaybetti! Devamı ürkütücü

ABD'de Jason Heathcote ve eşi Ceri arasında yaşananlar büyük yankı uyandırdı. İddialara göre karısının hareketlendiren şüphelenmesinin ardından takibe başlayan Ceri, kadını hemen taraflarındaki komşu eve girerken yakaladı.

GECE YARISI BASKIN DÜZENLEDİ

Gece yarısı bir kez daha eve giden Jason bu kez içeri girdi ve karısını, komşusunun yatağında yatarken buldu. Karısını gördüğü manzara nedeniyle kendisini kaybeden adam, Ceri adlı kadını art arda yumruklayıp bayılttı.

Karısını, komşusunun yatağında basan adam kendisini kaybetti! Dahası ürkütücü

KAYIPLARA KARIŞTI

Olaydan sonra haftalarca işine gitmeyen Jason, polis tarafından yakalanarak mahkemeye sevk edildi. Jason çıkarıldığı mahkemede ihanetin etkisiyle kendisini kaybettiğini belirterek suçlamaları kabul etti. Mahkeme heyeti, 1 çocuk babasının18 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

Karısını, komşusunun yatağında basan adam kendisini kaybetti! Dahası ürkütücü

Yatak Odası Dünya Haberler

AdminAdmin