GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-01-2024 14:11

"Kartepe'de Dramatik Anlar: Kağıt Toplayıcısının Ekmek Teknesi Alev Aldı!"

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir kağıt toplayıcısının yaşadığı dramatik anlar kameralara yansıdı. Kağıtları toplayarak geçimini sağlayan vatandaşın kullanmakta olduğu ekmek teknesi motosikleti alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olay, Fatih Sultan Mahallesi'nde meydana geldi ve çevre sakinleri tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Yangın, motosikletin tamamına sirayet ettiği sırada, kağıt toplayıcısı çaresiz bir şekilde ekmek teknesinin yanışını izledi. Haberi alır almaz yapılan ihbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, hızlı bir müdahaleyle yangını söndürdü. Ancak motosiklet, kullanılamaz duruma geldi.

Alev alev yanan ekmek teknesini çaresiz gözlerle izledi - Kocaeli Gazetesi

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir kağıt toplayıcısı, hayatını kazanmak için kullandığı ekmek teknesi motosikletinde meydana gelen yangını çaresiz gözlerle izledi. Kağıtları geri dönüşüme kazandırarak geçimini sağlayan vatandaşın motosikleti alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangın anları çevre sakinleri tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, hızlı bir müdahaleyle yangını kontrol altına almayı başardı, ancak motosiklet kullanılamaz duruma geldi. Kartepe'deki bu dramatik anlar, kağıt toplayıcısının çabalarının kendi ekmek teknesiyle birlikte kül olmasına neden oldu.

 
EditörEditör