YEREL
Giriş Tarihi : 27-07-2023 13:07

Kaynarca'da toplu istifa resti! Başkan o ismi görevden almazsa istifa edecekler

Sakarya'nın en kendi halindeki ilçelerinden olan Kaynarca'da son günlerde ayyuka çıkan krizin sesleri iyice yükseldi. Aralarında AK Parti ilçe başkanı, belediye meclis üyeleri ve STK başkanlarının olduğu kalabalık bir grup toplu istifa resti çekti.

Kaynarca'da toplu istifa resti! Başkan o ismi görevden almazsa istifa edecekler

Yerel seçimlere 8 ay kala siyasi kulisler bir hayli hareket kazandı.
Türkiye, mayıs ayında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerin ardından 2024 mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere kilitlenmiş durumda.
Seçimlere 8 ay süre kala siyasi kulisler bir hayli hızlanmış durumda.

KAYNARCA'DAN TOPLU İSTİFA SESLERİ...
Son günlerde iyice konuşulan "Kaynarca'da toplu istifa hazırlığı" iddiası da gündeme bomba gibi düştü.
İddiaların odağındaki isim ise Kaynarca Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akgünoğlu...

BAŞKAN GÖREVDEN ALMAZSA İSTİFA EDECEKLER
Hakkında bazı iddialar bulunan başkan yardımcısı Akgünoğlu'nun görevden alınması için Belediye Başkanı Murat Kefli ile yapılan görüşmelerde Kefli'nin 3 Ağustos'a kadar süre istediği ifade ediliyor.
Kefli'nin, başkan yardımcısı Akgünoğlu'nu görevden almadığı takdirde toplu şekilde açıklama yaparak istifa edecekleri konuşulan kişilerin isimleri ve görevleri de oldukça dikkat çekici.

AK PARTİ YÖNETİCİLERİ VE STK BAŞKANLARI
Alınan bilgiye göre; AK Parti Kaynarca İlçe Başkanı, Kaynarca Belediyesi Meclisinin AK Partili 5 üyesi, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı, Kaynarca Muhtarlar Derneği Başkanı, Akgünoğlu göreve devam ettiği taktirde istifa edecekler.

KARAR BEKLENİYOR
İstifalara başka meclis üyeleri, AK Parti yöneticileri ve STK başkanlarının da katılması beklenirken ilçede bu kadar geniş bir kitlenin hedefindeki Ali Akgünoğlu için başkan Murat Kefli'nin nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

AdminAdmin