GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-11-2023 23:10

Kuvvetli fırtınada çatılar uçtu, araçlar zarar gördü

Zonguldak'ta saatteki hızı 80 kilometreyi aşan kuvvetli fırtına sebebiyle bazı evlerin çatıları uçtu. Kopan parçaların altında kalan park halindeki araçlar zarar gördü.

Kuvvetli fırtınada çatılar uçtu, araçlar zarar gördü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından saatteki hızı 80 kilometreyi aşan kuvvetli fırtına ve yağış il genelinde etkili oldu. Kdz. Ereğli ilçesinde dev dalgalar sahile vurdu. İl genelinde motorlu kuryelerin trafiğe çıkması yasaklandı. İl merkezinde de fırtına sebebiyle İncivez Mahallesi'nde bir apartmanın sundurma çatısı bağlantı noktalarından koparak yola indi. Park halindeki dört aracın üzerine düşen çatı; araçlarda maddi hasara sebep oldu.

Kozlu ve Zonguldak Belediyesi itfaiye ekipleri çatı kapanan yolda iş makineleri ile çalışma yaptı. Çatının altında kalan araçlar ekiplerin de yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken olay yerine güvenlik şeridi çekti. Ekiplerin çalışmasıyla çatı bulunduğu yerden iş makineleri ile temizlenerek yol yeniden trafiğe açılacak.

Öte yandan, fırtına ve yağmur sebebiyle sahilde boyu 7 metreyi aşan dev dalgalar oluştu. Bazı dalgalar 7 metrelik duvarı aşarak limana girdi.

EditörEditör