YEREL
Giriş Tarihi : 14-08-2023 15:24

MHP Adapazarı'nda tek adaylı kongre

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adapazarı İlçe Teşkilatının olağan il kongresinde seçimlere tek aday olarak katılan mevcut başkan Recep Usta yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

MHP Adapazarı'nda tek adaylı kongre

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adapazarı İlçe Teşkilatının olağan il kongresi, Orhangazi Kültür Merkezi'nde yapıldı. 

Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Recep Usta, yeniden ilçe başkanlığına talip oldu. 

Kongreye Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül, MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, milletvekili adayı Ahmet Ziya Akar, il yöneticileri, ilçe başkanları ve partililer katıldı. 

Kongrede konuşan Usta, "Ne mutlu bana ki, ne mutlu bize ki bu kutlu davaya hizmet etme şerefine layık oldum. Bundan sonra da liderimizin emrinde, teşkilatımızın hizmetinde yol yürüyeceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Gerektiğinde teşkilatımızın işaret edeceği herhangi bir görevi yapmaktan da geri durmayacağız. Küsmeyeceğiz, yılmayacağız, taraf olmayacağız. Rabbim muvaffak eylesin” dedi. 

MHP İl Başkanı Oğuz Alkaş, "Bölücü hainlerle kol kola giren, bölücü hainlerle beraber olan HPD-CHP ittifakıyla beraber olmaktan ve kandil tarafından alınan talimatlarla iş yapmaktan hiç bir rahatsızlık duymayan ve adı sözüm ona ülkücü olan kişilerle de görülecek hesabımız vardır. Bu kürsüden bir kez daha ilan ediyorum; Ne yaparsanız yapın, bu şehitler, bu yiğitler, bu gaziler kervanını asla durduramayacaksınız. Bu partiyi ele geçiripte FETÖ karavanı yapamayacaksınız. Bu saatten sonra şahsi ikballar için partimizin tertemiz adını kullanmaya çalışan hiç kimseyle bir kişimiz risk almamıştır. Ülkücülükten geçinip başka partilerin sandığına oy toplayan kişilerle ve zihniyetlerle mücadelemizde bir adım dahi geri adım atarsak gök girsin kızıl çıksın." diye konuştu. 

Kongre süreçlerini kısa süre içinde tamamlamak istediklerini belirten MHP Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Muhammet Levent Bülbül, yaptığı konuşmasında millet ittifakına da atıfta bulunarak, "Millete şeffaflık vaad edenler bugün ne haldeler. Kendi partilileri dahi iyi ki bu seçimi kazanmadık diye ifadeler kullanmaya başlamışlardır. Türk milleti geçirdiğimiz seçimlerde Cumhur İttifakı'na güvenini bir kez daha ortaya koymuştur" dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından seçime geçildi. 400 delegenin oy kullandığı seçimlere tek aday olarak katılan mevcut başkan Recep Usta yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

AdminAdmin