YEREL
Giriş Tarihi : 05-12-2023 10:51

Milletvekili Bayraktar, Karasu'da engelli vatandaşlarla kahvaltı programında buluştu

AK Parti Milletvekili Lütfi Bayraktar, Karasu'da engelli vatandaşlarla kahvaltı programında buluştu.

Milletvekili Bayraktar, Karasu'da engelli vatandaşlarla kahvaltı programında buluştu

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, Belediye personeli Metin Yüksel Aygüneş'in başkanlığını yürüttüğü Karasu Tüm Engelliler Yardımlaşma Dayanışma Derneği çatısı altındaki engelli vatandaşlar ve aileleri için Sahil Park Kafede kahvaltı etkinliği düzenledi.

4 Aralık Pazartesi günü düzenlenen kahvaltı buluşmasına Sakarya AK Parti Milletvekili Lütfi Bayraktar, AK Parti İlçe Başkanı Recep Aksu, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları da katılım sağladı.

Bu buluşma vesilesiyle engelli vatandaşlar ve aileleriyle hasbihal eden Başkan Sarı, onların sorun ve taleplerini dinledi.

Milletvekili Bayraktar da vatandaşlarla yakından ilgilenerek onların taleplerini dinledi.

Belediye Başkanı SARI, engelli vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada "Artık geleneksel hale gelmiş olan bu buluşmamızda yine sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl, Sayın Vekilimiz Lütfi Bayraktar'ın, İlçe Başkanımızın ve Meclis Üyelerimizin de teşrifleriyle güzel bir beraberlik nasip oldu. Sadece bugün değil her gün engelli vatandaşlarımızın lehine çalışmalar ortaya koyma gayretindeyiz. Engelli rampaları, bisiklet yolları ve farkındalık oluşturacak projelerimizle sizlerin hizmetinde olmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.Sakarya Milletvekili Lütfi Bayraktar ise kısa bir konuşma yaparak " Bizim şiarımız toplumun her kesimine eşit muamelede bulunabilmektir. Temel meselemiz toplumsal bir bilinç inşa edebilmektir. Hepimiz farklı özelliklerimizle ülkemizin bir zenginliğiyiz. Gerçek engel, kalplerin engelli olmasıdır. Biz, insan adına başka bir engel görmemekteyiz. Hepimiz imtihan için dünyadayız ve kendimize ait bir kaderle hayatımızı sürdürüyoruz. Dert gibi görünende derman gizlendiğini idrak edecek hikmetli anlayışa ihtiyacımız var." sözleriyle engelliliğe bakış açısını katılımcılarla paylaştı.23R2

AdminAdmin