YEREL
Giriş Tarihi : 23-11-2023 13:54   Güncelleme : 23-11-2023 13:56

Mustafa Destici açılış için Sakarya'da

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel başkanı Mustafa Destici Büyük Birlik Partisi Sakarya il Başkanlığı açılışı için Sakarya’ya geldi.

Mustafa Destici açılış için Sakarya'da

Açılış programına; Sakarya BBP İl başkanı Cengiz Bayar, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti İl başkanı Yunus Tever, ve parti üyeleri katılım sağladı.

MUHSİN YAZICIOĞLU BULVARI

Sakarya BBP İl başkanı Cengiz Bayar; “Bu program vesilesi ile bizle birlikte olan vatandaşlarımızı en içten duygularımla selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Binanın bir özelliği Muhsin Yazıcıoğlu bulvarında olmasıdır. Açılışın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

"ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM"

Genel Başkan Mustafa Destici; “Hizmet binamızın açılışına hoş geldiniz. Bu sabah Siirt'te maden ocağında meydana gelen olayda ölen kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ankara’da bir hadise yaşandı. Öfkenin ne kadar kötü bir şey olduğunu bu hadisede gördük ve 5 cana mal oldu. Güzel ahlak, sevgi, saygı hayatımızın sağlıklı mutlu bir şekilde devam etmesi için önemli. Bu son hadise hepimize ibret olsun" dedi.

"BU SÜREÇTE BİZE DESTEK VEREN KARDEŞLERİMİZDE OLDU"

Destici, "BBP , kurulduğu günden bugüne var olduk. Çalışan ve emek gösteren herkes sağ olsun var olsun. Bu süreçte bize destek veren kardeşlerimizde oldu. Devletimizin bütünlüğü için mücadele veren herkese de şükranlarımı sunuyorum. İsrail'in saldırısında 13 binden fazla masum sivil hayatını kaybetti. Soykırım yapılmaya devam ediliyor. Gücünü de ABD’den alıyor. Kurtla kuzunun hikayesi gibi bir şey bu. Hepimize düşen vazifeler vardır. Biz elimizden gelen her gayreti yapmaya çalışıyoruz. İsrail'e en sert sözler Türkiye Cumhuriyeti’nden geliyor. Biz bağımsız bir Filistin Devleti istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Açılış kurdele kesimi ve parti binasının gezilmesi ile sona erdi.

AdminAdmin