GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 16:40

Müteahhitler geleneği bozmadı

Sakarya Müteahhitler Birliği, ‘Paylaşınca çoğalır’ sloganıyla geleneksel hale getirdiği alışveriş çeklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Birlik Başkanı Murat Bayrak Ramazan ayı öncesi alışveriş çeklerini YÖÇEYDER’e teslim etti.

Müteahhitler geleneği bozmadı

SOSYAL SORUMLULUK

Sakarya Müteahhitler Birliği, mübarek Ramazan ayı öncesi alışveriş çeklerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ziyaretlerine devam ediyor. Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (YÖÇEYDER) üyelerine erzak fişlerini teslim etti. Başkan Bayrak, sosyal işlerde örnek bir STK olarak, Sakarya Müteahhitler Birliği'nin sosyal sorumluluk projesini yerine getirmekten memnuniyet duyduklarını söyledi.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE

Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, “Ramazan öncesi yeni yönetimimiz ve üyelerimizin katkılarıyla alışveriş çeki satın alıyoruz. Çekleri doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilecek makamlara teslim ediyoruz. Paylaşmanın verdiği mutluluğun yeri başkadır. Evi, hayatı, tecrübeleri veya sevgiyi paylaşmanın sıcaklığıyla ısınır içimiz. Yemeğin paylaşıldığı sofralar ise bambaşkadır. Günlük telaşların geride kaldığı, çatık kaşların yerini gülümsemeye bıraktığı o sofralarda coşku vardır, huzur vardır, mutluluk vardır. İnsanların heyecanla Ramazan’ı beklemesi biraz da bundandır. En bereketli ay olmasının yanı sıra, insanların birbirine en çok kenetlendiği zamandır 11 ayın sultanı. Paylaşınca çoğalır sloganıyla başlattığımız alışveriş çeklerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın hazzını yaşıyoruz” dedi.

EditörEditör