YEREL
Giriş Tarihi : 15-11-2023 10:38

Nuri Oktay aday adaylığı başvurusunu yaptı: “Amacım; Daha yeşil daha yaşanılabilir bir Serdivan”

AK Partili siyasetçi Av. Nuri Oktay, AK Parti’den Serdivan Belediye Başkanı Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Nuri Oktay aday adaylığı başvurusunu yaptı: “Amacım; Daha yeşil daha yaşanılabilir bir Serdivan”

AK Partili tanınan siyasetçi Av. Nuri Oktay Serdivan Belediye Başkanı Aday Adayı başvurusunu yaptı. Başvurunun ardından İlçe Başkanlığında konuşma yapan Oktay, “Geleceği planlarken Serdivan'ı daha yeşil, daha sürdürülebilir ve daha yaşanılabilir haline getirmek amacıyla çalışacağım” dedi.

AK PARTI’NIN TÜM KADEMESİNDE ÇALIŞMALARDA BULUNDUM

 

Gençlik yıllarından beridir davaya hizmet ettiğini belirten Av Nuri Oktay, “2013 yıllarından beri gençlik kollarında, siz değerli büyüklerimizden, genel merkezimiden aldığımız eğitimlerle, okuduğumuz kitaplar ve kaynaklarla kendimizi geliştirdik buralara kadar geldik. Büyüklerimizin tecrübeleriyle ve bu eğitimlerle beraber Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'mizin dava şuurunu ve dava eğitimini almaya çalıştık. Seçim zamanlarında seçim öncesi ve seçim sonrası olmak kaydıyla tüm çalışmalarda bulunduk. Hukuçu kimliğimle birlikte seçim zamanlarında; Referandum dahil yerel seçimler ve genel seçimlerde partimin hukuk biriminde bulunarak sandık kurullarında görevlerde bulundum. Oy sayımları bitene, sandık sonuçları çıkana kadar bir fiil görev yaptım ve bu görevleri yapmış olmaktan onur duyuyorum” şeklinde konuştu.

DOĞDUĞUM, BÜYÜDÜĞÜM, YAŞADIĞIM TOPRAKLARA HİZMETİ BORÇ BİLİRİM

Serdivan İlçesi için sayısız projeler ürettiğini belirten Serdivan Belediye Başkanı Aday Adayı Av. Nuri Oktay, "Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere yereldeki ve geneldeki büyüklerimize bu davada, vatandaşa ve vatana hizmet konusunda nasıl hizmet ederiz düşüncesi ile yola koyulduk hep bunun gayesinde, amacında olduk. Zaten kendi mesleki faaliyetlerimiz mevcut. Hiçbir zaman koltuk sevdası gibi bir şeyle ya da başka bir düşünce ile siyasette yer almadık. Bu güne kadar tamamen yaşadığımız, çocukluğumuzun geçtiği, büyüdüğümüz ve şuanda da ekmek yediğimiz şehrimizde ilçemiz için nasıl bir faydamız olur sorusunun amacındaydık. Doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım topraklara hizmet etmeyi borç bilirim” ifadelerini kullandı.

"BU ENERJİYİ KENDİMDE GÖRÜYORUM"

Yaşının genç olmasının Serdivan için önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Av. Oktay, "Şu an 32 yaşındayım ve enerjim tam yerinde. Ama 50 yaşımdan sonra bu adımları bu enerjiyi kendime bulabileceğimi bilemiyorum. Gençliğin verdiği ateşle hizmet aşkıyla Serdivan için şehrim için koşacağım durmayacağım. Geleceği planlarken Serdivan'ı daha yeşil, daha sürdürülebilir ve daha yaşanılabilir haline getirmek amacıyla çalışacağım. Değerli Serdivanlılar! Bugün sizlerin karşısında olmak şehrimizin ve ilçemizin geleceği adına önemli bir adımın başlangıcıdır. Sizlerin desteği benim için en büyük güç kaynağıdır. Sizlerin herbir fikri geleceğimiz adına çok kıymetlidir. Bu yolda sizlerle birlikte ilerleyeceğiz çünkü Serdivan hepimizin” diye konuştu.“Amacım; Daha Yeşil Daha Yaşanılabilir Bir Serdivan”2

AdminAdmin