YEREL
Giriş Tarihi : 01-11-2023 11:27

O.Ç.'nin davası yine ertelendi... Teyze kızına yıllarca istismarla suçlanıyor!

Adapazarı'nda teyzesinin kızına 13 yaşından itibaren 4 yıl boyunca istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan O.Ç.'nin davasına devam edildi.

O.Ç.'nin davası yine ertelendi... Teyze kızına yıllarca istismarla suçlanıyor!

Adapazarı'nda geçtiğimiz yıl ortaya çıkan olayda; E. isimli 17 yaşındaki kız çocuğu ailesine, teyzesinin oğlu olan 25 yaşındaki O.Ç. tarafından 4 yıldır istismara uğradığını söyledi.

KÂBUS EVLERİNDE MİSAFİRKEN BAŞLAMIŞ

Adapazarı şehir merkezindeki teyzesinin evinde kaldığı sırada başlayan istismarın yıllarca devam ettiğini söyleyen genç kız; O.Ç.'nin fotoğraf ve görüntülerini çekerek kendisini buna zorladığını, aynı zamanda köyden arkadaşı Y. ile birlikte olmaya zorladığını ve sürekli para istediğini söyledi.
Genç kızın bu süreçte hem kendi çalıştığı iş yerinden aldığı parayı hem de babasından habersiz aldığı parayı O.Ç.'ye verdiği ifade edildi.

"RIZASI VARDI" SAVUNMASI

Ailenin önce polis merkezine sonra da Cumhuriyet Savcılığına başvurmasıyla yargı süreci başlarken, 2022 yılı temmuz ayında istismarcı kuzen O.Ç. tutuklanırken arkadaşı Y. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
O.Ç. ilk savunmasında teyzesinin kızıyla kendi rızasıyla beraber olduğunu ancak olayın geçmişinin olmadığını ileri sürdü.

4 AY SONRA SERBEST KALDI

Ferizli Cezaevi olarak bilinen Sakarya 1 Nolu L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan ve hakkında "Çocuğun Nitelikli Cinsel İstismarı" suçundan dava açılan sanık O.Ç.'nin yargılandığı davada mahkeme heyeti, kasım ayında yaptığı değerlendirmede dosyadaki mevcut delil durumu ve tutuklukta geçirdiği süreyi göz önüne alarak tutukluluğun devamının ağır ve ölçüsüz olacağı kanaatine vararak şüphelinin tahliyesine karar verdi.

O.Ç. SERBEST, AİLE ÖFKELİ: "DIŞARDA GEZMELERİNE DAYANAMIYORUM"

Bu karar vicdanlarda yara açarken, dava süreci ise O.Ç.'nin tutuksuz haliyle devam ediyor.
Bugün son duruşmada Cumhuriyet Savcısı dosyaya sonra eklenen delil ve bulgular ışığında O.Ç.'nin tutuklanmasını istedi.
Mahkeme heyeti O.Ç.'nin tutuksuz yargılanmasının devamına karar vererek duruşmayı 30 Ocak 2024'e erteledi.

AdminAdmin