YEREL
Giriş Tarihi : 06-12-2023 18:50   Güncelleme : 06-12-2023 18:54

Orman Park şehrin misafirhanesi oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Orman Park şehrin misafirhane olmaya devam ediyor.

Orman Park şehrin misafirhanesi oldu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı il ormanı şehrin misafirhane olmaya devam ediyor.

Sakarya'nın doğal güzellikleri ile ünlü İl Ormanı Tabiat Parkı, Sakarya Büyükşehir  Belediyesi  tarafından inşa edilen 10 adet bungalov ile artık konforlu bir tatil deneyimi sunuyor. Yeşilin her tonunu barındıran bu cennet, misafirlerine keyifli ve rahat bir hizmet sunmaya hazırlanıyor.

"Sakarya'mızın doğasına, tabiatına yakışan bir projeyi daha hayata geçirdik. İl Ormanı Tabiat Parkı içerisinde bungalovlarımız tüm vatandaşlarımızın konaklayabileceği şartlarda hizmet verecek. Şehrimize hayırlı olsun" açıklaması yapıldı.

Sakarya, tarım ve spor alanındaki başarılarıyla bilinen bir şehir olmanın yanı sıra doğal güzellikleriyle de dikkat çekiyor. İl Ormanı Tabiat Parkı, bu güzelliklerin başında geliyor ve şimdi daha da cazip bir tatil destinasyonu haline geliyor. Park içinde inşa edilen bungalovlar, doğanın yapısına uygun olarak tasarlandı ve iç ve dış mekanlarıyla göz dolduruyor.

Son dönemde turizm dünyasında popüler hale gelen bungalovlar, artık Sakarya'da Büyükşehir Belediyesi güvencesiyle konuklarını ağırlıyor. İl Ormanı Tabiat Parkı'ndaki bungalovlar, misafirlerine unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Sakarya, bu yeni nesil bungalovlarla kaliteli ve keyifli tatilin adresi olacak.

Sakarya'da bu doğa harikası proje ile turizme yeni bir soluk getiriliyor. Sakarya Haberleri olarak şehrimizin bu güzelliklerini ve yeniliklerini gururla takip ediyoruz. İl Ormanı Tabiat Parkı'ndaki bungalovlar, Sakarya'nın turizm potansiyeline önemli bir katkı sunacak.

AdminAdmin