SİYASET
Giriş Tarihi : 14-02-2024 17:58

Osman Çelik Rakipleriyle Kucaklaştı!

Siyasetin zaman zaman gerginliklere ve sert tartışmalara sahne olduğu bir ortamda Serdivan'dan gelen görüntüler umut verici. AK Parti Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, seçim çalışmaları sırasında sahada karşılaştığı CHP ve Yeniden Refah Partisi adaylarıyla kucaklaşarak "Kavgaya değil hizmete talibiz" mesajı verdi

Osman Çelik Rakipleriyle Kucaklaştı!

Seviyeli ve Saygı Dolu Rekabet:

Serdivan'da seçim yarışı seviyeli ve saygı dolu bir ortamda devam ediyor. Osman Çelik, sahada karşılaştığı CHP Serdivan Belediye Adayı Aydoğan Arslan ve Yeniden Refah Partisi Serdivan Adayı Ebubekir Erbakan Yaşar ile sohbet etti. Her iki adayla da kucaklaşan Çelik, "Rakip olabiliriz ama bu asla muhabbetimiz olmayacak anlamına gelmez. Kavgaya değil hizmete talibiz" dedi.

Vatandaşlardan Tebrik:

Serdivanlılar, rakip adayların seviyeli siyaset yapmasını takdirle karşıladı. Vatandaşlar, "İşte siyaset böyle olmalı ve adaylar topluma örnek olmalıdır. Osman Çelik ve diğer adayları kutlarız. Zaten Osman Çelik yıllardır gülen yüzü, tatlı dili ve samimiyetiyle içimizden biri oldu" yorumlarında bulundular.

Da0Cf58D D78C 492C Bfb2 6D792E8F4Cf1

EditörEditör