SİYASET
Giriş Tarihi : 12-02-2024 12:36

Osman Çelik Serdivan'da Güçlü Yarınlara Doğru Yürüyüşünü Sürdürüyor

Serdivan'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor! Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Serdivanlılarla buluşmaya ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

Osman Çelik Serdivan'da Güçlü Yarınlara Doğru Yürüyüşünü Sürdürüyor

Hafta sonu Serdivan AVM'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Çelik, samimi sohbetler gerçekleştirdi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Çelik, "Serdivan'ı daha da güzelleştirmek ve geleceğe taşımak için hep birlikte çalışacağız." dedi.

Çelik'e AK Parti Serdivan İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Haldızoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Siber Bacı ve MHP Serdivan KAÇEP Başkanı Sema Barlin de eşlik etti.

Thumbnail 2Osman Çelik: Güçlü Yarınlara Birlikte Yürüyoruz

"İlhamımız Milletimiz"

Çelik, Serdivanlıların sevgisi ve desteğiyle motive olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Kıymetli Serdivanlılar, ilhamımız sizlersiniz. Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Serdivan için, güçlü yarınlara sizlerle birlikte yürüyoruz. Her bir vatandaşımızla birebir görüşerek, onların fikirlerini ve önerilerini alıyoruz. Bu vizyonu Serdivan'a birlikte inşa edeceğiz."

Vefa ve Minnet Ziyaretleri

Çelik, vefa ziyaretleri kapsamında Yazlık eski Belde Belediye Başkanı Hikmet Say'ı da ziyaret etti. Ziyarette Say'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Çelik, "Tecrübeleriniz ve desteğiniz bizim için çok değerli." dedi.

Çelik ayrıca 1996 yılında Diyarbakır'da şehit düşen Mehmet Öztürk'ün ailesini de ziyaret etti. Şehit ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Çelik, "Şehitlerimize minnettarız. Onların emaneti olan ailelerine her zaman sahip çıkacağız." diye konuştu.

Osman Çelik, Serdivan'da "Güçlü Yarınlara" doğru emin adımlarla ilerliyor.

Thumbnail 1Osman Çelik: Güçlü Yarınlara Birlikte Yürüyoruz

EditörEditör