YEREL
Giriş Tarihi : 23-07-2023 18:40

Otoyolda can pazarı! TIR otomobili biçti: 3 yaralı

TEM Otoyolu'nun Hendek gişeleri yakınlarında TIR, aynı yönde seyir halinde olan otomobile arkadan çarptı. Çarpma sonucu adeta kağıt gibi ezilen araçta sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarıldı. Kazada otomobil sürücüsü ile TIR'da bulunan 2 kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Otoyolda can pazarı! TIR otomobili biçti: 3 yaralı

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu'nun Hendek gişeleri yakınlarında meydana gelen kazada, Ankara istikametinde ilerleyen sürücüsünin ismi öğrenilemeyen TIR, aynı istikamette giden S.D. yönetimindeki plakası öğrenilemeyen otomobile arkadan çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle otomobil adeta kağıt gibi ezilirken, sürücü araç içerisinde sıkıştı, TIR'da bulunan A.A. ve Ö.A.Ç. isimli 2 kişi ise yaralandı.  Kazayı görenlerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılan yaralı sürücü, sağlık ekiplerine teslim edildi. 

Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. 

AdminAdmin