YEREL
Giriş Tarihi : 11-09-2023 21:49

Sakarya Butik Pasta Sektöründe Hızla Büyüyor

Sakarya Butik Pasta, kişiye özel hazırlanan tasarım pastaları, hem göze hem damağa hitap eden lezzetli ürünleriyle müşterilerini bekliyor. Katkısız olarak hazırlanan pastalar usta ellerde hayat buluyor.

Sakarya Butik Pasta Sektöründe Hızla Büyüyor

Sakarya Butik Pasta markasıyla Adapazarı ilçesinde hizmet sunan Büşra Hanım, özel siparişler ile kişiye özel pasta tasarımları ve özel konsept seçimlerin tamamen müşterilere ait olduğunu ifade ederek, pasta üzerindeki şeker hamuru kullanılması halinde fiyatların değişim gösterdiğini dile getirdi.

Sipariş vermek ve detaylı bilgi almak için Sakarya Butik Pasta’ya 0535 072 44 77 numaralı telefondan ulaşabilir, en güzel butik pastaları sipariş verebilirsiniz.

Telefon üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde pastanızın tasarımını ve malzemesini belirleyebilir, ödeme ve teslimat bilgilerini alabilirsiniz.

WhatsApp yoluyla 0535 072 44 77 numarası üzerinden mesaj atarak butik pasta siparişi verebilirsiniz.

WhatsApp ile hem yazılı hem de sesli olarak pastanızın detaylarını belirtebilirsiniz. WhatsApp iletişiminde mesajlaşma sıklığına bağlı olarak, yanıt süremiz değişebilir. Bu nedenle, mesajlarınıza en kısa sürede dönmeye çalışacağımızı bilmenizi isteriz.

İnstagram : pubcakebutikpasta

Sakarya Butik Pasta olarak, siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Hayalinizdeki pastayı gerçeğe dönüştürmek için bizimle iletişime geçin. Afiyet olsun!

 

AdminAdmin