YEREL
Giriş Tarihi : 18-09-2023 12:04

Sakarya'da Ahilik Haftası kutlamaları başladı

Sakarya'da Ahilik Kültürü Haftası Kutlamaları Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (SESOB) Çark Caddesi’nden Demokrasi Meydanı'na gerçekleştirdiği yürüyüşle başladı.

Sakarya'da Ahilik Haftası kutlamaları başladı

Sakarya'da 18-24 Eylül “Ahilik Kültürü Haftası” kutlamaları başladı.

Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (SESOB) Çark Caddesi’nden Demokrasi Meydanı'na gerçekleştirdiği yürüyüşle başlayan kutlama etkinliğine SESOB Başkanı Hasan Alişan, İl ticaret müdürü Emre atmaca SESOB’a bağlı oda başkanları ve vatandaşlar katıldı. 

Çark Caddesi'nde mehteran eşliğinde gerçekleşirilen yürüyüşte SESOB Başkanı Alişan, vatandaşları ve esnafları selamlayarak karanfil dağıttı.  

Mehteran eşliğinde gerçekleştirilen yürüşüyün ardından Demokrasi Meydanı'nda çelenk töreni düzenlendi. Demokrasi Meydanı Atatürk Anıtı’nda çelenk sunuldu, saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. 

Ahilik Haftası kutlama programı, SESOB Hizmet Binası Konferans Salonu'nda düzenlenecek protokol konuşmaları ile devam edecek. Yılın Ahidisi'ne Şed Kuşatması yapılacak törende yılın kalfa ve çırağına ödülleri, mezun olan kalfa ile ustalara da diplomaları verilecek. Kutlama Ahilik Pilavı ikramı ile son bulacak. 

AdminAdmin