GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-01-2024 13:02

Sakarya'da çocuklar Büyükşehir'in etkinlikleriyle çok eğleniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için hazırladığı eğlenceli etkinliklerle dikkat çekiyor. Ocak ayı boyunca devam eden etkinlikler kapsamında, çocuklar dünya sinemasından animasyon filmleri izleyebiliyor, tiyatro oyunlarını izleyebiliyor ve çeşitli atölyelere katılabiliyor.

Sakarya'da çocuklar Büyükşehir'in etkinlikleriyle çok eğleniyor!

Ocak ayı etkinlikleri kapsamında, 27 Ocak Cumartesi günü Ofis Sanat Merkezi'nde (OSM) "Puloi Asla Yalnız Uçmayacaksın" animasyon filmi gösterimi gerçekleştirildi. Dünya sinemasının önemli bir parçası olan "Puloi", çocuklara eğlenceli bir deneyim sundu.

Sakarya’nın Minikleri Büyükşehir’in Etkinlikleriyle Çok Eğleniyor 2

Film gösterimine katılan çocuklar, Puloi'nin maceralarını heyecanla izledi. Filmin sonunda, çocuklara Puloi'nin peluş oyuncağı hediye edildi.

Sakarya’nın Minikleri Büyükşehir’in Etkinlikleriyle Çok Eğleniyor

Film gösterimine katılan aileler de keyifli bir gün geçirdi. Çocuklarıyla birlikte film izleyen aileler, etkinliği memnuniyetle değerlendirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için hazırladığı etkinliklerin yanı sıra, kültür-sanat alanında da çeşitli etkinlikler düzenliyor. Konserler, tiyatro oyunları, sergiler gibi etkinliklerle Sakaryalılara kültür-sanat dolu bir ortam sunuluyor.

EditörEditör