YEREL
Giriş Tarihi : 22-11-2023 14:02

Sakaryalı siyasetçiler Aziz Duran'ı unutmadı!

22 Kasım 2020 yılında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Sakarya'nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, vefatının ikinci yılında Sakaryalı siyasetçiler tarafından unutulmadı.

Sakaryalı siyasetçiler Aziz Duran'ı unutmadı!

22 Kasım 2020 yılında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Sakarya'nın ilk  Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, vefatının ikinci yılında Sakaryalı siyasetçiler tarafından unutulmadı.

Sakaryalı siyasetçiler, merhum başkan Aziz Duran için sosyal medya hesaplarından anma mesajı paylaştı.

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, "Adapazarı ve Büyükşehir Belediye Başkanlarımızdan, şehrimizin en zor zamanlarında yaptığı hizmetler ve hayata geçirdiği eserlerle hemşehrilerimizin gönlünde taht kurmuş merhum Aziz Duran’ı vefatının sene-i devriyesinde rahmetle anıyorum." ifadeleriyle Aziz Duran'ı vefatının ikinci yılında yad etti.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, ""Sakarya'mıza kazandırdığı sayısız eseri ve yapmış olduğu hizmetlerini hiçbir zaman unutmayacağımız çok değerli Aziz Duran Başkanımızı vefatının yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle yad ediyorum. Mekanı cennet olsun inşallah." dedi.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, ""Mensubu bulunduğumuz siyasi geleneğe ve şehrimize önemli hizmetlerde bulunmuş, geçmiş dönemler Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız değerli büyüğümüz Aziz Duran ağabeyimizi vefatının yıl dönümünde rahmet, saygı ve sevgiyle anıyorum. Mekanı cennet makamı ali olsun inşallah." dedi.

Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, "Şehrimizin değerlerinden merhum Aziz Duran Başkanımızı vefatının yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle yâd ediyorum. Ruhu şad mekânı cennet olsun inşallah." dedi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, "Şehrimize yapmış olduğu hizmetleri hiçbir zaman unutmayacağımız çok değerli Aziz Duran Başkanımızı vefatının yıldönümünde saygıyla ve rahmetle yâd ediyorum. Mekânı cennet, makamı âli olsun..." dedi.

AdminAdmin