SİYASET
Giriş Tarihi : 15-02-2024 14:30

"Sakaryalı Sultanlar'ın Başarısı Devam Edecek"

Cumhur İttifakı Serdivan Belediye Başkan Adayı Osman Çelik, Sakarya Türkiye Kadınlar Voleybol 2.Ligi'nde mücadele eden Sakarya Voleybol Spor Kulübü'nü Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda ziyaret etti.

Play-off'a katılma hakkı kazanan Sakarya Voleybol takımını yoğun antrenman döneminde ziyaret eden Çelik, kulüp yöneticileri ve hocalardan takım hakkında bilgiler alarak oyuncularla sohbet etti.

Sporun Önemi:

Celik, "Filenin Sakaryalı Sultanları ile bir araya gelmekten mutluluk duyduk. Spor, insanın fiziksel ve ruhsal yapısının gelişiminde önemli bir etken. Aynı zamanda benzersiz bir sosyalleşme aracı. İnşallah Sakarya'nın Sultanları ileride ülkemizin gurur kaynağı Filenin Sultanları'nın arasında yer alacaklar." dedi.

Gençlere Destek:

Çelik, "Bizler de halkımızın desteğiyle göreve geldiğimizde gençlerimizi spora yönlendirmek için yatırım ve desteklerimizi artıracağız. Oyuncularımızın ve hocalarımızın başarılarının devamını diliyorum. Bu başarılara bir üst lige çıkmak yakışır." ifadelerini kullandı.

Öğretmenlere Vurgu:

Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda Beden Eğitimi Öğretmenlerine de seslenen Çelik, "Öğretmenlerimiz Türkiye Yüzyılı'nın inşasında önemli rol oynayacak. Spordan sanata, bilimden tarihe tüm alanlarda geleceğimiz dediğimiz evlatlarımız sizlere emanet. Bizler de sizlerin refah içerisinde görevinizi ifa etmeniz için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

Çelik’ten Spora Ve Sporcuya Tam Destek2

EditörEditör