YEREL
Giriş Tarihi : 04-01-2024 15:16

Sakarya'nın yeni Ticaret Merkezinin tanıtım töreni gerçekleşti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ekonomisine katkı sağlayacak ve yeni bir yaşam merkezi kazandıracak olan Ticaret Merkezi projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Sakarya'nın yeni Ticaret Merkezinin tanıtım töreni gerçekleşti

10 bin 766 metrekarelik bir alana inşa edilecek olan ticaret merkezinin içerisinde, 58 ofis ve 30 dükkan olarak toplam 88 bağımsız alan bulunacak. Ticaret merkezinin içerisinde ofis, dükkan, restoran, kafe ve otopark yer alacak.

Tanıtım töreninde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, "Ticaret Merkezimizle şehrimizin ekonomisine katkı sağlıyor, yeni bir yaşam merkezi kazandırıyoruz. Toplamda 10 bin 766 metrekare alan üzerine inşa ettiğimiz ticaret merkezimizin içerisinde 58 ofis ve 30 dükkân olmak üzere 88 bağımsız alan vardır. Biliyorsunuz ki; Sakarya Büyükşehir Belediye Polikliniği burada inşa ediliyor, AKOM binamız burada, Eğitim ve Araştırma Hastanemiz burada, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hizmet Binamız burada ve birçok eczanemiz burada… Hastane bölgesindeki otopark sorununu çözmek için planladığımız bir katlı otopark projemiz var. Buna da değinmek isterim. Gerek personeller gerekse hasta yakınları bölgenin yoğunluğundan kaynaklanan bir otopark problemi yaşamakta. Bizler bunun farkında olarak sağlık bölgemize 16 bin m2'lik alana katlı otopark inşa edeceğiz. Toplamda 530 araça hizmet verecek olan bu otopark ve lansmanını gerçekleştirdiğimiz ticaret merkezimizin otoparkı, sağlık kampüsünde trafik yoğunluğuna çare çözüm olacak." dedi.

Başkan Yüce, "Ticaret Merkezimiz, üreticimize ve esnafımıza uygun fiyatlı, konum avantajlı ve uzun ömürlü işyeri imkânı sağlıyor. Yaratıcı mimari tasarımıyla huzur, güven ve motivasyon sağlayan ofislerde şehrin her noktasına ulaşılabilir konumda çalışma fırsatı sunuyoruz. Lezzetli yemeklerin tüketilebileceği, çay ve kahve eşliğinde sohbet edilebileceği bir imkân sunuyoruz. Otopark imkânıyla, sağlık çalışanlarımızdan, hasta yakınlarımıza, iş merkezi çalışanlarından müşterilere kadar herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir alan sunuyoruz. Bölgedeki park sorununa alternatif bir çözüm getirerek trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefliyoruz. Kullanışlı yapılarıyla doğrudan bölgenin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak hazırladığımız dükkânlar sağlık çalışanlarımızın, hasta yakınlarımızın ve hemşerilerimizin hayatını kolaylaştıracak." ifadelerini kullandı.

AdminAdmin