YEREL
Giriş Tarihi : 21-08-2023 10:34

Sakarya'nın yeni valisi Yaşar Karadeniz göreve başladı! Böyle karşılandı

Manisa'dan Sakarya Valiliği'ne atanan Vali Yaşar Karadeniz, görevine başladı. Valilik önünde resmi törenle karşılanan Karadeniz, şehir protokolüyle tanışıp işbaşı yaptı.

Sakarya'nın yeni valisi Yaşar Karadeniz göreve başladı! Böyle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 10 Ağustos Perşembe günü Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Çetin Oktay Kaldırım Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanırken, boşalan Sakarya Valiliğine ise Manisa Valisi Yaşar Karadeniz atanmıştı. 

Mülkiye Başmüfettişliği'ne atanan Çetin Oktay Kaldırım'ın yerine Sakarya Valiliğine atanan Yaşar Karadeniz, bugün görevine başladı. 

Vali Karadeniz, Sakarya Valiliği bahçesinde çevik kuvvet polis mangası tarafından törenle karşılandı. Valilik önünde resmi törenle karşılanan Karadeniz, şehir protokolüyle tanışıp işbaşı yaptı. 

Sakarya'nın resmi kurum ve kuruluşlarının yetkilileri de törende hazır bulundu.

Törene katılanlarla tek tek tokalaşıp tanışan Karadeniz, ardından makamına geçerek basın mensuplarına göreviyle ilgili duygu ve düşüncelerini açıkladı.

Herkese karşı adaletli olacaklarını vurgulayan Vali Karadeniz, "Benim çalışma tarzım öncelikle bu ilin önceliklerini ve ihtiyaçlarını tespit edip o imkanlar doğrultusunda sonuç odaklı çalışmak. Bir şeyler yapıyor ama sonuç alamıyorsak o da verimli bir çalışma değildir. Dolayısıyla bu iki prensip içerisinde yol alacağız inşallah. Tabi bunları yaparken hep işbirliği anlaşıyı içerisinde gerekli yerlerde birimin bize verdiği sunduğu imkanları verileri değerlendirerek ve yine hukuk kuralları çerçevesinde onların bize verdiği çerçeveyi kullanarak Sakaryamızı varsa yapılması gereken işleri bunların üzerinde hep birlikte çalışacağız." diye konuştu. 

AdminAdmin