SPOR
Giriş Tarihi : 15-07-2023 14:29   Güncelleme : 15-07-2023 15:33

Sakaryaspor'un Bolu kampı kadrosu belli oldu

Trendyol 1.Lig’de şampiyonluk mücadelesi vermeye hazırlanan Sakaryaspor’da 2023-20024 sezonu için hazırlık çalışmalarının ilk etabı sona erdi. Dün sabah yapılan son antrenmanın ardından 3 gün izne çıkan yeşil siyahlılar Pazar günü Bolu’da ikinci etap kampına başlayacak.

Sakaryaspor'un Bolu kampı kadrosu belli oldu

İLK ETAP TAMAM

Geçtiğimiz sezonu play-off oynayarak kapatan Sakaryaspor’da yeni sezon öncesinde hedef Süper Lig olarak belirlenirken 2 Temmuz’da sezonu açan yeşil siyahlılar yaklaşık 11 günlük bir çalışmayı geride bırakarak ilk etabı tamamladı. Rüstemler Tesisleri’nde günde çift idman yaparak hazırlanan yeşil siyahlılar dün itibari ile ilk etabı tamamladı. 3 Gün izin yapacak olan yeşil siyahlılar Pazar günü Bolu Koru Otel’de ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. 16-23 Temmuz arası burada kamp yapacak temsilcimiz  üçüncü etap çalışmalarını yine boluda yapacak.

VERİMLİ GEÇTİ

Sakaryaspor teknik direktörü Taner Taşkın ilk etap çalışmalarının hem kendisi hemde oyuncular için verimli geçtiğinin altını çizerek; Sezon başı kampları çok büyük önem taşıyor. Burada elde edeceğimiz kazanımlar  bizim için sezon içinde çok büyük fayda sağlayacak. İki ve üçüncü etap çalışmalarımızı Bolu’da yapacağız. İlk etap’ta 3 ikinci etapta da 3 olmak üzere toplam 6 hazırlık maçı ile lige hazır olarak girmeyi hedefliyoruz. Kamp sürecinde de 2-3 futbolcunun aramıza katılmasını bekliyorum’’ dedi.

KAMP KADROSU

Sakaryaspor'un kamp kadrosunda şu isimlerden oluştu. Cihan Topaloğlu, İbrahim Demir, Orhan, Oğuz Yıldırım, Umut, Bülent Uzun, Erdi Dikmen, Çağlayan Menderes, Bülent Cevahir, Odise Roshi, Burak Süleyman, Hakan Yavuz, Michal Nalepa, Kabongo Kasongo, Mikail Okyar, Oğuz Kocabal, Talha Bulut, Muhammet Akarslan, Anıl Yakup Karadağ, Yonathan Del Valle, Dino Ndlovu , Sefa Karakuzu, Ediz Fırat, Demirhan, Yiğit Yağmur ve Djihad Bizimana’dan oluştu.

AdminAdmin