YEREL
Giriş Tarihi : 11-01-2024 18:01   Güncelleme : 11-01-2024 18:02

Sapanca Belediyesi’nden engellilere Engelsiz Kafe

Sapanca Belediyesi, engelli bireylerin sosyalleşmelerini ve yaşam kalitelerini artırmaya yönelik önemli bir projeyi hayata geçirdi. Kuvay-i Milliye Parkı yanında inşa edilen Engelsiz Kafe, engelli bireylerin kendilerini ifade edebilecekleri, birlikte sosyal bir mekânda mutlu ve kaliteli zaman geçirebilecekleri bir ortam sunuyor.

Sapanca Belediyesi’nden engellilere Engelsiz Kafe

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Dayanışma Derneği Başkanı Cemil Ertuğ, Başkan Özcan Özen’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ertuğ, “Başkanımızdan talep ettik ve talebimizi geri çevirmeyerek Engelsiz Kafe projesini hayata geçirdi. Her daim yanımızda olan, tüm taleplerimizi yerine getiren bir başkana sahip olduğumuz için hem şanslı hem de mutluyuz. İlçemizde gerçekten engellilere yönelik çok güzel çalışmalar var. Engelsiz kafe yapımında başta Belediye Başkanımız Özcan Özen’e ve emeği geçen herkese bizler için yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür amacıyla plaket sunmak istedik. Bizleri yalnız bırakmayan herkese ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Başkan Özen'e, Engelliler Derneğinden Plaket - Sakarya Yenihaber

Başkan Özen ise, “Temel belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik anlayışındayız. Sapanca’nın sosyal, kültürel, ekonomik ve diğer tüm alanlarda engelsiz bir ilçe olarak anılmasını sağlamaya çalışıyoruz. Hayatı paylaşmaya hiçbir engelimiz olmadığını görmeleri bizi ayrıca mutlu ediyor. Her bireyin bir engelli adayı olduğunu da asla aklımızdan çıkarmıyoruz. Engellilerimizi bir araya getirecek ve sosyal paylaşımlarını artıracak şekilde Kuvay-i Milliye Parkı yanında Engelsiz Kafe projemizi hayata geçirdik. Engellilerimizin kendilerini ifade edebildikleri, birlikte sosyal bir mekânda mutlu ve kaliteli zaman geçirdiklerini gördükçe bizlerde mutlu oluyoruz. Ziyaretlerinden ve plaketlerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

EditörEditör