GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-03-2024 12:24

"Serdivan'a Sosyal Belediyecilik yakışacak"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serdivan Belediye Başkan Adayı Dr. Aydoğan Arslan, gerçekleştirdiği seçim ziyaretlerinde belediye yönetimine seçildikleri takdirde sosyal belediyecilik adına önemli çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

HİZMET SÖZÜ

Gerçekleştirdiği mahalle, STK ve esnaf ziyaretlerinde liyakatli bir kadroyla ilçede sosyal belediyecilik adına yapacakları projelerden bahseden CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Aydoğan Arslan vatandaşlara hizmet sözü verdi.

İNSAN ODAKLI PROJELER

Engelli Yaşam Merkezi, Yaşlı Bakım Merkezi, Kreş ve Etüt Merkezleri, Adli Destek Projesi, Kadın Dayanışma Merkezi, Ambulans hizmeti, ücretsiz internet alanları ve Mini mini birler projesiyle insan odaklı hizmet çalışmaları yapacaklarını açıklayan Arslan, kent lokantası, çorba çeşmesi, süt desteği ve dost eller projesi ile de yaşamın her alanında vatandaşlara destek olacaklarını söyledi.

SERDİVAN'IN DOKUSUNU KORUYACAĞIZ

Belediyeciliğin en önemli vasfının hizmet ve kültür dokusunu korumak olduğunu ifade eden Arslan, "Güzel ilçemiz Serdivan birçok etnik ve kültürel dokuyu içinde barındırıyor. Bu kültürü korumak adına ilçemize daha iyi hizmet için güçlü kadromuzla çıktığımız yolda kıymetli hemşerilerimin desteklerini bekliyoruz. Gerçekleştirdiğim saha çalışmalarında sağ olsun kıymetli Sedivan'lılar bu desteklerini hep gösterdiler. Vatandaşımızın bizlere olan inancı tam. Kimseyi ayrıştırmadan güzel ilçemizi rantçılığa kurban etmeden ilçenin sorunlarını çözerek daha yaşanılabilir Serdivan için çabalayacağız" şeklinde konuştu.

EditörEditör