GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-02-2024 17:35

Serdivanda sınav tamam

Şehit Fethi Sekin İlkokulunun Spor Salonunda buluşan karateciler terfi etmek için ellerinden geleni yaptılar.

Serdivanda sınav tamam

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Karate Takımı 2024 yılının ilk sınavını başarıyla bitirdi.

Komisyon sıkı takip etti

İlimizin tecrübeli Karate Antrenörlerinden Seçkin Küçükseller'in çalıştırdığı Serdivan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Karate Takımı önceki gün sınavdan geçti. 2024'ün ilk dönem sınavının adresi, idmanların da yapıldığı Şehit Fethi Sekin İlkokulunun Spor Salonuydu. Gün boyu süren sınavın komisyonu Uluslararası Hakem ve Antrenör Şahin Damar, Hakemler Volkan Yalım ve Nazife Güzel ile Antrenör Seçkin Küçükseller'den oluştu. Komisyon sporcuları dikkatli bir şekilde izledi.

İşte terfi eden isimler

Kıran kırana geçen sınavlarda buram buram terleyen Karateciler, terfi etmek için ellerinden geleni yaptılar. İşte terfi eden sporcuların isimleri: SARI KUŞAK: Zeynep Akyiğit, Zeynep Ela Kırcı, Seda Uçar, Cengizhan Gani Gülşen, Ceren Filiz, Sebahattin Köse, İlaf Halaf, Asya Hüma Uzun, Afra Sorgut, Emin Mert Mıntıncık, Mirza Güler, Kemal Toplar, Eda Uçar, Mert Bozkurt, Yavuz Selim Tahmaz, Gökçe Nur Yatgelen, Eylül Temiz, Talha Göler, Ediz Beşir Kuçin, Kevser Erva Göler ve Sinem Yılmaz. MAVİ KUŞAK: Eylül Altun, Hasret Elçi, Ömer Batu Kemik, Lina Sever, Merza Mıtıncık, Çınar Nurettin Yılmaz, Emir Aras Kemik, Hafsa Sultan Narin, Mustafa Kaan Nalçeçi, Serhat Altun ve Hamdi Berk Taşdemir. KAHVERENGİ 1. KYU: Yunus Emre Narin, Muhammed Eren Nalçeçi, Elif Erva Öztürk, Muhammed Emin Akyiğit, Aymira Naz Nalçeçi, Amjad Bardisi, Zeynep Zeren Aygün, Tuana İnce, Veysel Akçay, Atilla Altındal ve Zeynep Duman

Çok çalışmaya devam

Yeni yılın ilk sınavından başarıyla ayrılmanın mutluluğunu yaşayan Karateciler günün sonunda belgelerini aldılar. Evlerine çok keyifli bir şekilde giden sporcularını tebrik eden Antrenör Seçkin Küçükseller; "Bu sezon da zorlu geçecek. Bunun bilincindeyiz. O sebeple disiplinli bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın dahilinde girdiğimiz sınavımızı da başarıyla geçtik. Tüm sporcularıma ve ailelerimize teşekkür ediyorum. çok çalışmaya devam" ifadelerini kullandı.

EditörEditör