FUTBOL
Giriş Tarihi : 23-10-2023 13:56

Süper Lig'de 4. hafta tamam!

Süper Amatör Küme 4.Haftası geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarda sona erdi. 12 karşılaşmada 54 golün atıldığı haftanın en farklı skorunu Kışlaçayspor'u 8-2 mağlup eden Serdivanspor elde etti.

Süper Lig'de 4. hafta tamam!

KADİR ŞİRİN’İN HABERİ

FERİZLİ ZİRVEYİ SEVDİ

Süper Amatör Küme 4.Haftası bol gollü maçlara sahne oldu. A Grubu’nda üç karşılaşma ev sahibi, bir karşılaşma ise deplasman takımının galibiyetiyle sonuçlandı. İki karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Lider Ferizlispor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Akova Barışspor karşısında 3 puanı 3 golle alarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Zirve takibini sürdüren As Akyazıspor grupta haftanın en farklı galibiyetini eden takım oldu. 

AKYAZI FENA PATLADI

Sarı-siyahlı ekip Sakarya Caddesi karşısında 3 puanı 6 gollü skorla aldı. Grubun iddialı takımlarından Çaybaşı Bekirpaşaspor, Kırkpınarspor'u ağırladığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak puan cetvelindeki yerini korumayı başardı. Sonucu merakla beklenen haftanın maçında Taraklıspor ile Arifiye Doğanspor 2-2 berabere kalarak haftayı birer puanla kapadı. Hedefini BAL olarak belirleyen Karasu Aziziyespor da haftayı galibiyetle kapayan bir başka takım oldu. Kuzey temsilcisi  Harmanlıkspor'u 2-0 yenerek “grupta ben de varım” dedi. 

Süper Lig A Grubu 4.Hafta Sonuçları

Kazımpaşa Birlikspor — Kocaali Sahilspor 2 - 2

Sakarya Caddesispor — As Akyazıspor 0 - 6

Ferizlispor 2011 — Akova Barışspor 3 - 0

Taraklıspor — Arifiye Doğanspor 2 - 2

Karasu Aziziyespor — Harmanlıkspor 2 - 0

Çaybaşı Bekirpaşa — Sakarya Kırkpınar 3 - 0

Hendek Dereköyspor — BAY

 

YEŞİLYURT KAYIPSIZ

Süper Amatör B Grubunda oynayan takımlar haftayı farklı galibiyetle kapadılar. 6 karşılaşmada fileler 32 kez fileler havalanırken, Kışlaçayspor'u 8-2 mağlup eden Serdivanspor haftanın en farklı galibiyetine elde eden takım oldu. Süper Lig 4.haftasında dört deplasman takımı haftayı farklı galibiyetlerle kaparken, 2 müsabaka ise ev sahibi takımlarının galibiyetiyle sonuçlandı. Haftayı Kızılcık hükmen galibiyetiyle kapayan Yeşilyurt Beldespor 12 puanla zirvedeki yerini korudu. 

 

PAMUKOVA 4 KÖŞE 

Zirve takibini sürdüren İzlog Pamukovaspor, Akçayspor deplasmanında galibiyete çok rahat ulaştı. Kırmızı beyazlı ekip Sapanca deplasmanında her iki yarıda bulduğu gollerle haftayı farklı galibiyetle kapadı. Üst sıraları kovalayan Alaağaçspor, sahasında ağırladığı Hacıkışlaspor;'a gol yağdırdı. Rahat bir galibiyet alan Akyazı temsilcisi bu sonuçla 9 puan ve averajla üçüncü sıraya yükseldi. Grubun güçlü takımlarından Geyvespor, Kuzuluk deplasmanında 3 puanı 3 golle almayı başardı. 5 gollü maçta Çarkspor, Erenlerspor'u 3-2 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. 

 

Süper Lig B Grubu 4.Hafta Sonuçları

Kuzulukspor — Geyvespor 1 - 3

Akçayspor — İzlog Pamukovaspor 0 - 4

Alaağaçspor — Hacıkışlaspor 5 - 1

Serdivanspor — Kışlaçayspor 8 - 2

Erenlerspor — Sakarya Çarkspor 2 - 3

Kızılcıkspor — Yeşilyurt Beldespor 0 - 3

Kocaalispor — BAY

AdminAdmin