GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-09-2022 20:32   Güncelleme : 15-09-2022 20:32

Temizel’in hedefi altın madalya

Hendekli milli sporcu Yusuf Eren Temizel, 26-30 Ekim tarihleri arasında Konya'da yapılacak olan Ümit Genç U21 Dünya Karate Şampiyonası için Erzurum Yakutiye Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde kampa girdi.

Temizel’in hedefi altın madalya
Hendekli milli sporcu Yusuf Eren Temizel, 26-30 Ekim tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan Ümit Genç U21 Dünya Karate Şampiyonası için Erzurum Yakutiye Sporcu Kamp Eğitim Merkezinde kampa girdi.

haberlisin.com-

KAMPA GİRDİ

Sayısız başarılara imza atan Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcusu Yusuf Eren Temizel, Konya’da düzenlenecek olan Ümit Genç U21 Dünya Şampiyonasında +76’kg genç erkekler kategorisinde ülkemizi temsil edecek. 26-30 Ekim tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan şampiyona öncesinde Erzurum Yakutiye sporcu kamp eğitim merkezinde 40 gün sürecek olan kampa giren Yusuf Eren Temizel, yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürerek zirveye çıkmayı hedefliyor.

HEDEF ALTIN MADALYA

İlimizin başarılı antrenörü Nurkan Kayacık, sporcusuna güvendiğini belirterek hedeflerinin altın madalya olduğunu söyledi. Sakarya’dan Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek tek sporcu olan Yusuf Eren, iyi bir hazırlık süreci geçirdiğini söyledi. Tecrübeli antrenör Kayacık, “Yusuf Eren Dünya Şampiyonası için son hazırlıklarını yapıyor. İyi bir hazılık dönemi geçiriyoruz. Zorlu rakipler ile karşı karşıya geleceğiz. İnşallah altın madalyayı kazanarak emeklerimizin karşılığını alacağız” dedi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu'da milli sporcuya başarılar dileyerek her zaman yanında olduklarının mesajını verdi. 

Milli karatecimiz Yusuf Eren Temizel Konya’da yapılacak olan Ümit Genç U21 Dünya Karate Şampiyonası'nda altın madalyayı kazanacağına inanıyor. 

AdminAdmin