YEREL
Giriş Tarihi : 27-10-2023 15:38

Uğur Okulları Kurucu Müdürü Müftüoğlu'ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Sakarya Uğur Okulları Kurucu Müdürü Yavuz Müftüoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Uğur Okulları Kurucu Müdürü Müftüoğlu'ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Sakarya Uğur Okulları Kurucu Müdürü Yavuz Müftüoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Müftüoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Sayın Velilerimiz, Değerli Öğretmen Arkadaşlarım ve Devletimizin, Milletimizin, Cumhuriyetimizin, Günümüzün ve Yarınlarımızın güvencesi; Büyük Atatürk’ün torunları; Sevgili gençler;
Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin üzerinde çok yönlü oyunların kurulduğu; Orta Doğu, Kafkaslar, Doğu Avrupa ve Uzak Doğu’nun yeniden şekillendirilmeye çalışıldığı; çok ama çok kritik bir süreçte, Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü idrak ediyoruz.
Yakın coğrafyamızda cereyan eden olaylar ve insanlığın saf dışı bırakıldığı savaşlar; devletimizin ve cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ne denli haklı, öngörülü ve eşsiz bir lider olduğunun çok açık bir göstergesidir.
Onun sayesindedir ki;  100 yıl sonra dahi; Türkiye Cumhuriyeti;  kurulduğu sağlam temelleri üzerinde,  birlik ve dirlik içerisinde, gittikçe güçlenerek, varlığını devam ettirebilmektedir.
Yayılmacı şer odaklarını topraklarımızdan kovarak,  bize sonsuza odaklı bir cumhuriyet ve ülkesi ve milleti ile bölünmez bir devlet bırakan;  başta Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla ve minnetle yâd ediyoruz.
Onların aziz hatıraları önünde andolsun ki; terleriyle, kanlarıyla, canlarıyla bize vatan yaptıkları bu aziz vatan topraklarını düşman postallarına çiğnetmeyecek, aziz milletimize uzanan her kanlı ve kirli eli;  kudretle, şanla kıracak ve emanetlerini; sonsuza kadar baki kılacağız.
Ve siz, biz; yani dokuzundan doksanına kadar bütün Türk Gençliği; azimle,  şevkle, heyecanla; çok çalışacak ve yorulduğumuz yerde mola vermeden yola koyulacağız. Düştüğümüz yerden kalkarak, onların izinde yürümeye devam edecek ve Türk Mührünü;  aylara, yıllara ve yüzyıllara vuracağız.
Barışın güvencesi, zaruri hallerde savaşın kartal pençesi, varlığımıza kastedenlerin de korkulu rüyası olmaya devam edeceğiz.
Daha çok düşünecek, daha çok anlatacak, daha çok gayret gösterecek, daha çok üretecek ve Cumhuriyetimizi;  layık olduğu çağdaş medeniyetlerin zirvesine çıkaracağız.
İlkelerimizden ve ülkülerimizden asla sapmayacağız.
‘Sanayide, tarımda, teknolojide, üretimde, pazarlamada ve varlıklarımızı korumada’ her zamankinden daha çok azimli ve dikkatli olacağız.
Kültürümüzü, sanatımızı, geleneklerimizi ve insani değerlerimizi korumak için daha çok çabalayacağız.
Her zaman ‘doğrunun ve haklının yanında’ cesaretle durabilmeyi ve haksızlıklara karşı yüreğimiz elde yürüyebilmeyi ilke edineceğiz.


Sevgili Gençler, Değerli Konuklar;
Uğur ailesi olarak; şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da, ‘Cumhuriyetin temel niteliklerine, Atatürk ilkelerine, çağın, insanlığın gerçeklerine ve evlatlarımızın hedeflerine uygun öğretim anlayışını’ devam ettireceğiz
Bu vesileyle, Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor; Aziz milletimizin nice yüzyılları, birlik ve dirlik içerisinde karşılamasını yürekten diliyorum.
Devletimiz, milletimiz, Cumhuriyetimiz ve kudretimiz var olsun!
Ne Mutlu Türk’üm Diyene!"

AdminAdmin