YEREL
Giriş Tarihi : 15-11-2023 21:23

Yaşar Faruk Balkaya resmen başvurdu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Koruma ve Güvenlik Hizmetleri eski Daire Başkanı Yaşar Faruk Balkaya Sapanca Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Yaşar Faruk Balkaya resmen başvurdu

AK Parti Sapanca İlçe Başkanlığı’na resmi başvurusunu yapan Yaşar Faruk Balkaya’nın formunu AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu teslim aldı. Arifiye, Hendek, Sakarya Büyükşehir Belediyesi gibi birçok belediyede uzun yıllar bürokrasinin kalbinde yer alan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın yanı sıra son olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Koruma ve Güvenlik Hizmetleri eski Daire Başkanı Yaşar Faruk Balkaya “Sapanca’mıza hizmet için yola çıktık” dedi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Sapanca halkının yoğun destek ve ilgisini alan ve ‘aday adayı ol’ çağrısına kulak veren Balkaya, “Sapanca’da vatandaşlarımızın desteği ve ilgisiyle birlikte ailemle yaptığım görüşme sonrasında bu kutlu yola çıktık. Uzun yıllardır belediye ve bürokraside elde ettiğim bilgi, tecrübe ve deneyimlerimi eğer bana bir teveccüh olursa ilçemize aktarmak istiyorum. Bizim derdimiz memleket, bizim derdimiz Sapanca’dır. Aday Adaylığımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.

EditörEditör