YEREL
Giriş Tarihi : 27-11-2023 13:13

Yaşar Faruk Balkaya sahaya basıyor

AK Parti’den Sapanca Belediyesi Aday Adayı olan Yaşar Faruk Balkaya saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşlarının yanı sıra esnaf ve vatandaş ziyaretleri yapan Balkaya, “ Tek hedefimiz Sapanca’nın iyi bir yere gelmesidir” dedi.

Yaşar Faruk Balkaya sahaya basıyor

Arifiye, Hendek, Sakarya Büyükşehir Belediyesi gibi birçok belediyede uzun yıllar bürokrasinin kalbinde yer alan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nın yanı sıra son olarak Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Koruma ve Güvenlik Hizmetleri eski Daire Başkanı Yaşar Faruk Balkaya sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Yerel seçimler öncesinde Sivil Toplum Kuruluşları’nın düzenlediği programlarda düşüncelerini kendisini dinleyenlere aktarak Balkaya, ilçedeki esnaf ve vatandaş ziyaretlerine de ağırlık verdi. Sapanca halkının yoğun destek ve ilgisini alan ve ‘aday adayı ol’ çağrısına kulak verdiğini anımsatan Balkaya, “35 yıllık tecrüben, bilgi ve birikimlerimle kutlu bir yola çıktık. Bizim derdimiz memleket, bizim derdimiz Sapanca’dır” diye konuştu.

EditörEditör