Asayiş
Giriş Tarihi : 29-01-2024 12:43

Yaya geçidinden yürüyerek karşıya geçen güvercine otomobil çarptı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, yaya geçidinden yürüyerek karşıya geçmeye çalışan güvercine otomobil çarptı. Güvercin çarpmanın şiddetiyle savruldu. Taksici İbrahim Keskin, trafiği yavaşlatarak savrulan güvercini yoldan aldı. İzmit Belediyesine haber verilmesiyle bölgeye, hayvan ambulansı 'Patibus' yönlendirildi. Ekiplerce tedavi altına alınan güvercinin telef olduğu öğrenildi.

Yaya geçidinden yürüyerek karşıya geçen güvercine otomobil çarptı

Güvercinin yolun karşısına yürüyerek geçmeye çalışması, görenleri şaşırttı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, güvercinin yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı görülüyor. Çarpmanın şiddetiyle savrulan güvercin, bir halk otobüsünün altında kalmaktan son anda kurtuluyor.

Kocaeli'de ilginç kaza: Yaya geçidinden karşıya geçen güvercine otomobil  çarptı - Kocaeli Son Dakika

Olay anına şahit olan taksici İbrahim Keskin, "Güvercinin yoldan karşıya geçeceğini kimsenin aklına gelmez. Bizde en başta ne olduğunu anlayamadık, yanına koştuk. Hayvanın yaralandığını fark ettik. Bir araç çarpmış. Tabii, güvercinin yoldan karşıya geçeceği kimsenin aklına gelmez. İzmit Belediyesi'nin hayvanlarla ilgili birimine haber verdik. Onlar da geldiler ve güvercine müdahale ettiler. Amacımız bir cana dokunmaktı. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. Çarpan arkadaş da muhtemelen fark etmemiştir. Güvercin görüş alanının dışında kalıyor" dedi.

O anlara şahit olan Burhan Çağlar ise "Normalde kuşlar yolun karşısına uçarak geçerken, bu güvercin yürüyerek geçiyormuş. Arkadaş onu yoldan aldı, akabinde İzmit Belediyesi'ni aradı. Onlar da sağ olsun geldiler. Hemen alıp götürdüler. Zannediyorum kanadında bir sıkıntı var, uçamıyordu" ifadelerini kullandı.

EditörEditör