Yaklaşık 457 delegenin oy kullanacağı seçimde Sakarya Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Ali Bektaş, Sakarya Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Kabacan ve Sakarya Kamyoncular ve Kamyonetçiler Esnaf Odası Başkanı Onur Özkan başkanlık için yarışıyor.
İlk etapta adaylığını açıklayan Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yusuf İlkhun ise süreç içerisinde adaylıktan çekilerek Ali Bektaş’a destek verme kararı aldı.
Serdivan’daki bir düğün salonunda gerçekleştirilen kongre saat 11.00 itibarıyla başladı. Delegelerin oy verme işlemi sonrası sandıklar saat 17.00’de kapanacak ve ardından oy sayımına geçilecek.
Seçim öncesi adaylar kürsüde son konuşmalarını yaparken, son kararı SESOB’a bağlı 61 odanın delegeleri verecek.
Yapılacak oy sayımının ardından Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yeni başkanı resmen belli olacak.




























