TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 27-05-2023 21:40   Güncelleme : 27-05-2023 21:40

Yeni Nesil Gümbür Gümbür: 14 Yaşındaki Genç, Örümcek-Adam Filminin Fragmanını LEGO Karakterleriyle Yeniden Yaptı [Video]

14 yaşındaki bir animatör, Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş'in fragmanını LEGO karakterleriyle yeniden oluşturdu.

Yeni Nesil Gümbür Gümbür: 14 Yaşındaki Genç, Örümcek-Adam Filminin Fragmanını LEGO Karakterleriyle Yeniden Yaptı [Video]

Sony’nin 2018’de yayınladığı Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde animasyon filmi, kendisine has stili ve eğlenceli dünyasıya büyük beğeni toplamayı başarmıştı. Serinin devam filmi Örümcek-Adam: Örümcek Evrenine Geçiş de şu ana kadar yayınlanan fragmanlarıyla beklentiyi artırdı.

Fakat bugün bu fragmanlarla değil, fragmanın bir yorumlamasıyla karşınızdayız. Henüz 14 yaşında olan animatör “LegoMe_TheOG”, fragmanlardan birisini LEGO karakterleri ve dünyasıyla yeniden oluşturdu. Ortaya profesyonel işlerden farkı olmayan bir fragman çıktı.

14 yaşındaki animatörün yaptığı LEGO Örümcek-Adam fragmanı:

Orijinal fragman:

14 yaşındaki LegoMe_TheOG, bu göz alıcı fragmanı bir aydan uzun sürede oluşturduğunu paylaştı. Animasyon için hangi yazılımı kullandığını belirtmese de kendisinin “Blender Bricks Discord!” adlı kanalı, Blender kullandığı konusunda ipucu veriyor.

Tabii bu fragmanda gördüğümüz her şey sıfırdan oluşturulmuş değil. LegoMe_TheOG, fragmanda gördüğümüz tüm modelleri Mecabricks’ten aldığını belirtiyor.

Fakat bu, işin ne kadar emek isteyen bir iş ve ortaya çıkan görüntülerin ne kadar etkileyici olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sonuçta genç, kendisini bir modelleyici olarak değil, animatör olarak tanımlıyor. Animasyon yeteneklerini de bulduğu modeller üzerinde sergiliyor, ayrıca ışıklandırma ve dünya tasarımında yaratıcılığını konuşturuyor.

Efsane yönetmen Guillermo Del Toro da videoyu sevenler arasındaydı

AdminAdmin