GÜNCEL
Giriş Tarihi : 04-03-2024 13:48

Yeniden Refah'dan SATSO Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Sakarya heyeti yerel seçim çalışmaları kapsamında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Yeniden Refah'dan SATSO Ziyareti

Yerel seçimlerde Sakarya'daki iddialı partilerden olan Yeniden Refah Partisi belediye başkan adayları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Yeniden Refah Partisi Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Geyveli, İl Başkanı Hidayet Kaya, Adapazarı Belediye Başkan Adayı Biran Yasa, Erenler Belediye Başkan Adayı Selçuk Çiçek, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nurullah Altıntaş, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Sait Aykan ile belediye meclis üyesi adayları Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Meclis Başkanı erdem ercan ve Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ ile bir araya geldiler.

 

ÇALIŞTAY RAPORU TAKDİM EDİLDİ

Başkan Akgün Altuğ ziyarette Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Geyveli'ye "Şehrin Öncelikli Sorunları Çalıştayı"nın sonuç raporunu takdim etti. Akgün, "Şehre yönelik projelerinde önemli bir altlık oluşturacağına inanıyorum. Kendilerine nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyor, seçim sürecindeki çalışmalarında başarılar diliyorum. Hayırlı olsun" dedi.

EditörEditör