YEREL
Giriş Tarihi : 23-11-2023 14:30

Yenikent Derneği’nde Başkan Cerrahoğlu

Sakarya Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikri Arslan'ın vefatı sonrasında yapılan yeni kongre sonucunda başkanlığa Dr. Mustafa Kemal Cerrahoğlu seçildi.

Yenikent Derneği’nde Başkan Cerrahoğlu

Sakarya Yenikent Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fikri Arslan'ın vefatı sonrasında yapılan yeni kongre sonucunda başkanlığa Dr. Mustafa Kemal Cerrahoğlu seçildi.

Karaman, 15 Temmuz Camili ve Korucuk mahalleleri ile çevre mahallelerden oluşan Yenikent bölgesinin kalkınması ve eksiklerinin giderilmesi amacıyla yıllardır hizmet veren derneğin uzun yıllardır başkanlığını yapan Fikri Arslan’ın vefatının ardından yönetim aldığı karar ile genel kurul yaptı.

Dr. Mustafa Kemal Cerrahoğlu başkanlığında oluşan yönetim kurulunda, Başkan Yardımcılığı’na Sezai Matur, Genel Sekreterliğe Şebnem Eriş, Genel Muhasipliğe Zekai Kılıç, üyeliklere Yunus Özçelik, Cüneyt Ulu, Zekiye Güneş Kılıcı, Davut Terzioğlu ve N. Müjdat Çetin yer aldı.

Bu arada derneğin adı da genel kurulda üyelerin talebi Sakarya Yenikent Güzelleştirme, Kalkındırma ve Dayanışma Derneği oldu. Dernek Başkanı

Cerrahoğlu, “Yenikent bölgemizin kalkınması ve güzelleştirilmesi adına yapılacak çalışmaları yönetim kurulu olarak belirledik. Kurum ve kuruluşlara yapacağımız ziyaretlerde bunlarla ilgili çalışmalarda yapacağız” dedi.

AdminAdmin