YEREL
Giriş Tarihi : 14-11-2023 15:19

Yılmaz: Her an Serdivan için hazırız

AK Parti Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Yılmaz, ilçede çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Son olarak 24 mahalleyi tek tek ziyaret eden Yılmaz, “yürüdüğümüz yolu her bir Serdivanlıyla yürüyecek ve bu yolu birlikte güzelleştireceğiz. Her An Serdivaniçin biz hazırız” dedi.

Yılmaz: Her an Serdivan için hazırız

AK Parti Serdivan Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Yılmaz çalışmaları kapsamında ilçede bulunan 24 mahallede muhtarlr ve vatandaşlarlla buluştu. Gittiği yerlerde yoğun ilgi gören Yılmaz, “Muhtarlarımız başta olmak üzere, 24 mahallemizin de kıymetli sakinleriyle bir araya araya gelip her biriyle mahallelerimiz adına çok güzel görüşmeler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Birbirimizle fikirlerimizi paylaşıp, istişarelerimizin somut çıktıları için neler yapabiliriz sorusu üzerine yoğunlaştık” dedi. 

"HER AN SERDİVAN"

Yılmaz son olarak ise şunları kaydetti: “Önümüzdeki süreçte, Serdivan’ımızın daima pozitif gelişimini önceleyen adımlar atmakta kararlıyız. Şehircilik, nitelikli hizmetin sürdürülebilirliği esasına dayanıyor. Biz, yola çıkarken “Her An Serdivan” diyerek niyetimizi ve hedefimizi ortaya koyduk. Yolda olmanın gerekliliği o yolu güzelleştirmek ve hakkıyla yürümektir. Buna inanarak yürüdüğümüz yolu her bir Serdivanlıyla yürüyecek ve bu yolu birlikte güzelleştireceğiz. #HerAnSerdivan için biz hazırız.”

AdminAdmin