GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 14:30

Yılmaz Traktör Çalışanlarına Göz Kamaştıran Gala Gecesiyle Teşekkür Etti!

Sakarya'nın Önde Gelen İşletmelerinden Yılmaz Traktör, Göz Kamaştıran Gala Gecesiyle Çalışanlarına Teşekkür Etti! Sakarya merkezli New Holland traktörlerinin bölge bayisi ve önde gelen kuruluşlarından biri olan Yılmaz Traktör, her yıl geleneksel hale getirdiği gala gecesiyle çalışanlarına teşekkür etti. Yönetim Kurulu Başkanı Akif Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, başarı plaketleri ve ödüller dağıtıldı.

Yılmaz Traktör Çalışanlarına Göz Kamaştıran Gala Gecesiyle Teşekkür Etti!

Sakarya'nın öncü işletmelerinden Yılmaz Traktör, New Holland traktörlerinin bölge bayisi olarak tanınan ve saygı duyulan bir kuruluş olarak, geleneksel gala gecesi düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Akif Yılmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, Yılmaz Traktör çalışanları başarı plaketleri ve ödüllerle ödüllendirildi.

Fa826C6B D185 47Dd A55A D6194Eee9618

Yılmaz Traktör'ün iş dünyasındaki etkileyici başarılarına vurgu yapan etkinlik, Sakarya'nın önde gelen işletmeleri arasında özel bir yere sahip olduklarını bir kez daha gösterdi. Gala gecesi, çalışanlar ve ailelerinin katılımıyla dopdolu geçerken, Yılmaz Traktör yönetimi iş birliği ve başarı dolu bir yılı geride bıraktıkları için tüm çalışanlarına teşekkür etti.

AdminAdmin