YEREL
Giriş Tarihi : 01-12-2023 01:05

Yunus Gümüşel sahaya basıyor

AK Parti Sapanca İlçe başkanı iken istifa eden ve Sapanca Belediye Başkan aday adayı olan Yunus Gümeşel sokak, sokak çalışarak hedef ve düşüncelerini aktarılıyor.

Yunus Gümüşel sahaya basıyor

Tek amacının Sapanca ve Sapancalılara hizmet olduğunu vurgulayan Yunus Gümüşel, Sapanca'nın gelişmesi ve ileriye gitmesi için 7/24 çalıştığını ve çalışmaya da devam edeceğini söyledi. Sapanca’nın lokasyon başta olmak üzere gölü, yaylaları, yeşilin her rengiyle turizm için büyük bir şans olduğunu anımsatan Gümüşel, Sapanca'nın çok daha ileriye gitmesi için kutlu bir yola çıktığını anımsattı.

Yerel seçimle birlikte her ilçede olduğu gibi Sapanca’da da heyecan yaşandığını belirten aday adayı Yunus Gümüşel, seçimlerin bir bayrak yarışı olduğunu belirtti. Gümüşel, “AK Parti davamızın hizmet maratonu bir bayrak yarışıdır. Bizler ilçe başkanlığı dönemimizde olduğu gibi partimizin yüklemiş olduğu misyon ile birlikte Sapanca'mızı daha da ileriye taşımaya gayret göstereceğiz. Eğer bize bir teveccüh olursa hedeflerimizi hayata geçirmek için çok çalışacağız'” dedi.

Efc683Aa 0F95 4D1B 91B4 3138F9D92755

EditörEditör