YEREL
Giriş Tarihi : 27-11-2023 23:26

Yunus Tever'den açıklama

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yaptı. Tever; "Her aday adayımız; partimizin, ilçelerimizin ve şehrimizin bir değeridir. Her bir dava arkadaşımıza dün olduğu gibi bugün ve yarın da ihtiyacımız vardır" dedi.

Yunus Tever'den açıklama

AK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantısnın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan İl Başkanı Yunus Tever, partide takvimin kesintisiz bir şekilde işlemeye devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkan Adaylığı için Serdivan Spor Salonu’nda gerçekleşen temayül yoklamasının ardından çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Tever; "

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik sürdürdüğümüz teşkilat çalışmalarımızı İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantılarımızda ele aldık.

Bizim iddiamız baştan beri bellidir. Cumhur İttifakı olarak başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere 16 ilçe belediyemizi de kazanarak birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmeyi sürdürme arzusundayız.

Her aday adayımız; partimizin, ilçelerimizin ve şehrimizin bir değeridir. Her bir dava arkadaşımıza dün olduğu gibi bugün ve yarın da ihtiyacımız vardır. 

Biz hep birlikte çok büyük bir aileyiz. Netice ne olursa olsun yapılacak yoklama ve istişarelerin ardından belirlenecek adaylarımızın arkasında tüm teşkilatımız bir ve beraber olacaktır.

AK Kadrolar olarak aziz milletimizin güvenine, değerli hemşehrilerimizin teveccühüne mazhar olmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

EditörEditör