SİYASET
Giriş Tarihi : 06-02-2024 14:50

Yusuf Alemdar, Karasu'da Esnaf ve Kahvehane Buluşmalarında Vatandaşlarla Buluştu"

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Karasu ziyaretlerine esnaf ve kahvehane buluşmalarıyla devam etti. Yalı Mahallesi'nde gerçekleşen programlarında Alemdar, ilçenin potansiyelini vurgulayarak, tarım ve turizm başta olmak üzere çeşitli sektörlerde yerli ve yenilikçi üretimi destekleme sözü verdi.

Yusuf Alemdar, Karasu'da Esnaf ve Kahvehane Buluşmalarında Vatandaşlarla Buluştu

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, bugün Karasu'da esnaf ve kahvehane buluşmalarını gerçekleştirdi. Gün boyu süren ziyaretlerine Yalı Mahallesi'nde devam eden Alemdar, Karasu'nun gelecek vadeden bir ilçe olduğunu ifade etti. "Tarım ve turizm başta olmak üzere birçok değeri bünyesinde bulunduran Karasu, yerli ve yenilikçi üretimi destekleyerek daha da güçlenecek" dedi.

Ziyaretlere Milletvekili Lütfi Bayraktar, Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, AK Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, MHP İlçe Başkanı Hamza Uğur ve diğer önemli isimlerin katılım sağladığını belirten Alemdar, vatandaşlarla sohbet edip talepleri dinleyerek görüş alışverişinde bulundu.

“Karasu Her Alanda Gelecek Vadediyor” 8

AK Parti İlçe Başkanı Recep Aksu, yaptığı selamlama konuşmasında, "Karasu olarak hazırız ve kararlıyız. Bu davanın neferleri olarak 31 Mart’ta AK sevdaya en yüksek oyu kazandıracağız" dedi. MHP İlçe Başkanı Hamza Uğur ise, "Genel seçimde olduğu gibi yerel seçimde de Türkiye Yüzyılı için Cumhur İttifakı’na en güçlü desteği vereceğiz" şeklinde konuştu.

Alemdar'ın gelişim vurgusu yapan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, "Daha güçlü bir destekle beraber Yusuf Başkanımızla Sakarya’mızda ve ilçemizde güzel işler yapacağız. Karasu her gün daha da büyüyor ve gelişiyor. Bu gelişimin öncüsü olacak 31 Mart seçimlerinde, Karasu olarak davamızı geleceğe taşıyacağız" dedi.

“Karasu Her Alanda Gelecek Vadediyor” 7

Milletvekili Lütfi Bayraktar ise, "Bizim mücadelemiz dava mücadelesidir. Bu mücadelede bizlere düşen görev Cumhur İttifakı’na en güçlü desteği vermektir. Ben inanıyorum ki Karasu buna fazlasıyla hazır. İnşallah bu güzel ilçemiz 31 Mart’ta gerekeni yapacaktır" ifadelerini kullandı.

Alemdar, konuşmasında oluşabilecek tüm risklere karşı hazır olacaklarını belirterek, "Özellikle tarım ve gıda alanında oluşan boşluk, gelecekte bu alanların ne denli önemli olduğunu ortaya çıkardı. Şehrimizde ekonomik açıdan çeşitliliğin sağlandığı, gelir ve refah düzeyini artıran ve kendi kendine yetebilen bir şehir oluşturmayı amaçlıyoruz. Aynı zamanda deprem gibi doğal afetlere karşı da şehrimizi daha dirençli bir hale getirmenin gayreti içinde olacağız" dedi.

“Karasu Her Alanda Gelecek Vadediyor” 6

Yoğun ilgiyle karşılanan Alemdar, "Karasu her alanda gelecek vadeden bir ilçemiz. Tarım ve turizm başta olmak üzere birçok değeri bünyesinde bulunduruyor. Bizler de bu noktada yerli ve yenilikçi üretimi destekleyeceğiz.

“Karasu Her Alanda Gelecek Vadediyor” 5

EditörEditör