GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 13:58

Yusuf Alemdar: "Kaybeden Yok, Kazanan Da Yok, Birlik İçindeyiz!"

Sakarya'nın yeni AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, seçim zaferini partisinin binası önünde coşkuyla karşılanarak kutladı. Alemdar, kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, "Bu coşkuyu görünce diyorum ki Sakarya'da seçim bitti" dedi. Ayrıca, Alemdar, önceki büyükşehir belediye başkanlarına teşekkür ederek, geleceğe dair vaatlerini paylaştı.

 Yusuf Alemdar:

Sakarya'nın yeni Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti binası önünde düzenlenen karşılama programında seçim zaferini partililerle paylaştı. Alemdar, kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, "Bu coşkuyu görünce diyorum ki Sakarya'da seçim bitti. Biz hep birlikte bir olduk, bayrak yarışı var ve bu bayrağı daha iyisi için taşıdık. Kaybeden yok, kazanan da yok, birlik içindeyiz!" ifadelerini kullandı.

Alemdar: Sakarya'da seçim bitti - Sakarya Siyaset

Konuşmasında önceki büyükşehir belediye başkanlarına teşekkür eden Alemdar, rahmetli Aziz Duran, Zeki Toçoğlu ve Ekrem Yüce'ye şükranlarını sundu. Alemdar, Sakarya'ya hizmet etmek için gece gündüz çalışacağını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı hizmet belediyeciliği anlayışını devam ettireceğini belirtti.

Alemdar: Sakarya'da seçim bitti - Söz Sakarya

Sakarya'nın yeni lideri, "Bizde kaybeden yok, kazanan da yok. Bayrak yarışı var ve bu bayrağı daha iyisi için taşıdık. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak size her zaman ulaşacak, her yerde sizinle olacak, gece gündüz çalışacak, ömrünü Sakarya’ya adamış bir kardeşiniz olarak her alanda sizlere hizmet etmek için buradayım" şeklinde sözlerine devam etti.

AdminAdmin