SİYASET
Giriş Tarihi : 14-02-2024 12:40

Yusuf Alemdar: Sakarya İçin Daha Fazlasını Vaat Ediyor

Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Sakarya için daha ileriye taşıyacaklarını belirtti. Alemdar, Şeker Mahallesi'nde düzenlenen miting ve seçim irtibat bürosu açılışında yaptığı konuşmada, destek çağrısında bulundu. Sakarya'nın her kesimine hitap eden Alemdar, şehre en güzel hizmetleri sunacaklarını vurguladı.

Yusuf Alemdar: Sakarya İçin Daha Fazlasını Vaat Ediyor

Alemdar ve beraberindeki heyet, Adapazarı'nı dolaşarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve Şeker Mahallesi'nde yoğun bir katılımla miting düzenledi. AK Parti ve MHP'den gelen desteklerle birlikte, Cumhur İttifakı'nın Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alemdar, seçim öncesinde şehre daha fazla hizmet sözü verdi.

En yüksek oy hedefi

Şeker Mahallesi sakinlerine gösterdikleri teveccüh için teşekkür eden AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, “Adaylarımızla birlikte aşkla, heyecanla çalışıyoruz. Büyükşehir’de ve Adapazarı’nda adaylarımızın en yüksek oy ile seçimi kazanmaları için azimle, gayretle hemşerilerimizle buluşuyoruz” dedi. MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep Usta ise birlik beraberlik mesajı vererek, “Biz bu birlikteliği sağladığımız, birbirimize sahip çıktığımız sürece önümüzde kim durabilir? Rabbim adim eylesin. Allah sizlerden razı olsun” ifadelerini kullandı.

“Şehrimiz Için Daha Fazla Çalışacak Daha Fazla Üreteceğiz” 4

Milletimizle omuz omuza yolumuza devam ediyoruz

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, siyasete başladığı ilk günden bu yana her zaman milletle beraber yol yürüdüğüne işaret ederek, “Hamdolsun bugüne kadar hep sizlerle beraberdik. Şimdi sizlerin desteği ve duasıyla 16 ilçemize hizmet için yolculuğumuzu başlattık. Şeker Mahallesi, bizi hiç yalnız bırakmadı. İnşallah sizlerin desteğiyle Sakarya’yı çok daha ileriye taşıyacağız. Daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, engelli kardeşlerimiz ve tüm hemşerilerimiz için en güzelini hayata geçireceğiz. Esnafımızla, işçimizle, çiftçimizle ve toplumumuzun tüm kesimleriyle bir ve beraber olacağız” dedi.

“Şehrimiz Için Daha Fazla Çalışacak Daha Fazla Üreteceğiz” 3

EditörEditör