GÜNCEL
Giriş Tarihi : 13-02-2024 14:47

14 Şubat'ta Sakarya'da Sevgilinizle Gidebileceğiniz Yerler

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor! Sevgilinizle romantik bir gün geçirmek için Sakarya'da birçok güzel mekan seçeneği sizi bekliyor. İşte Sevgililer Günü'nde Sakarya'da gidilecek mekan önerileri:

14 Şubat'ta Sakarya'da Sevgilinizle Gidebileceğiniz Yerler

Sapanca Gölü: Romantik bir gün geçirmek için Sapanca Gölü kıyısında yürüyüş yapabilirsiniz. Göl kenarındaki kafelerde oturup manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Sapanca Gölü Gezi Rehberi - Sixt Türkiye

Arifiye Gölbaşı Park: Yürüyüş ve bisiklet parkurlarında Sapanca Gölü manzarası eşliğinde keyifli yürüyüşler yapabilirsiniz.

Arifiye Gölbaşı - YouTube

Serdivan Gölpark: Sapanca Gölü manzarası eşliğinde keyifli yürüyüşler yapabileceğiniz veya bisiklet sürebileceğiniz parkurlar bulunmaktadır.

Serdivan Gölpark

Sakarya Kent Parkı: Sakarya Kent Parkı, şehrin merkezinde yer alır ve çeşitli aktiviteler sunar. Piknik yapabilir, yürüyüş yapabilir veya tekneyle gölde gezebilirsiniz.

KENT PARK | Kültür Portalı

Sakarya Nehir Turu: Sakarya Nehri'nde romantik bir tekne turuna çıkabilirsiniz. Nehir kenarında yemek yiyebilir, gün batımını izleyebilirsiniz.

Maşukiye'de doğa yürüyüşü: Maşukiye'nin yemyeşil doğasında sevgilinizle keyifli bir doğa yürüyüşü yapabilirsiniz.

Maşukiye'de Gezilecek Yerler | En Popüler 50 Yer Sıralı Liste | ENUYGUN

Kartepe'de kayak: Kayak yapmayı seviyorsanız, Kartepe'de sevgilinizle birlikte kayak yapabilirsiniz.

Kartepe'de Gezilecek Yerler, Kartepe'nin Tarihi Yerleri, Doğal  Güzellikleri, Piknik Alanları, Kartepe'de Mutlaka Yapılacaklar...

 

 

 

EditörEditör