Asayiş
Giriş Tarihi : 23-01-2024 22:24

72 yaşındaki kadını öldürdüğü iddia edilen ambulans şoförü tutuklandı

Eskişehir'de evinde eşi ve oğlu tarafından ölü bulunan 72 yaşındaki Safinaz A.'nın, darp sonucu öldüğü belirlendi. Olayın ardından gözaltına alınan hasta nakil ambulansı şoförü Mehmet U., tutuklandı.

72 yaşındaki kadını öldürdüğü iddia edilen ambulans şoförü tutuklandı

Olay, dün akşam saatlerinde Zafer Mahallesi Özen Sokak'ta meydana geldi. Safinaz A.'nın eşi M.A. ve oğlu Ö.A., eve geldiklerinde annelerini salonda hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. 112 Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık personeli, Safinaz A.'nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Evinin salonunda eşi ve oğlu tarafından ölü olarak bulunan Safinaz A.'nın yüz ve bilek kısmındaki morluklar nedeniyle ölümü şüpheli olarak değerlendirildi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın aydınlatılması amacıyla çalışma başlattı.

Ekiplerin yaptıkları inceleme sonucunda Safinaz A.'nın boynunun kırık olduğu ve darp sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği belirlendi. Safinaz A.'nın cansız bedeni, otopsisinin yapılması amacıyla Eskişehir Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

72 yaşındaki kadını öldürdüğü iddia edilen hasta bakım ambulansı şoförü  tutuklandı İhlas Haber Ajansı

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar sonucunda, bir sağlık kuruluşunda hasta nakil ambulansı şoförü olarak ve bir kereste fabrikasında yarı zamanlı olarak çalışan Mehmet U., yakalanarak gözaltına alındı.

Safinaz A.'nın eşi M.A. ile aynı kereste fabrikasında çalışan ve hırsızlık amacıyla anahtarını çaldığı öğrenilen Mehmet U., emniyetteki işlemlerinin ardından ambulans personeli kıyafetinin üzerine çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi.

Cinayet şüphelisi Mehmet U., savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘Kasten Öldürme’ ve ‘Nitelikli Yağma’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EditörEditör