GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-03-2024 14:42

Adapazarı Halk Eğitim'den Ramazan ayı süresince canlı performans sergisi

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Kıral önderliğinde , Öğretmenler Nalan Yakın, Havva Göktepe Bektaş ve Hikmet Yakın‘ın organizasyon destekleriyle her gün farklı bir etkinlikle girişimci kadınlara destek amaçlı A Ramazan ayı boyunca etkinlikler düzenliyor.

Adapazarı Halk Eğitim'den Ramazan ayı süresince canlı performans sergisi

Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Kıral önderliğinde , Öğretmenler Nalan Yakın, Havva Göktepe Bektaş ve Hikmet Yakın‘ın organizasyon destekleriyle her gün farklı bir etkinlikle girişimci kadınlara destek amaçlı A Ramazan ayı boyunca etkinlikler düzenliyor. Merkez kursiyerleri ve öğrencileri Ortalama 4-6 ay süren eğitim kurslarında birbirinden değerli el emeği ürünler ortaya koyuyorlar . Yaşam boyu eğitim modeli ile 7’den 70’e herkese hitap eden nitelik ve donanıma halk eğitim kursları Sakarya'da yoğun ilgi görüyor. Adapazarı'ndaki bir alışveriş merkezinin içerisine kurulan alanda her gün farklı bir etkinlik gerçekleştiren Adapazarı Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği etkinliklerin 4 Nisan Perşembe gününe kadar süreceği belirtiliyor.

Konu ile ilgili bilgiler veren Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Kıral “ 2023 yılı içersinde merkezimizde 55 bin öğrenciye eğitim verdik , bu rakam Sakarya genelinde 280 bin öğrenciye ulaştı,burada öğrenci ve kursiyerlerimizin canlı performanslarını Sakaryalılara göstermek ve kendilerine destek olmak amacındayız . Bu çalışmamız ramazan ayı süresinde devan edecek ve tüm el işi burada yer alacak ayrıca Avm girişinde bir stand hazırladık buradaki kıyafetleri giyip fotoğraf çektirmek ücretsiz. Her gün birbirinden farklı etkinliklerin düzenleneceği programlarımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum ” dedi. 

EditörEditör