SİYASET
Giriş Tarihi : 09-11-2023 21:34   Güncelleme : 09-11-2023 21:35

AK Parti'de hedef tüm belediyeleri almak

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, yerel seçimlerdeki hedeflerine ilişkin; "Allah’ın izni, hemşehrilerimizin destek ve teveccühü ile Sakarya’daki hedefimiz yine 17-0’dır" dedi.

AK Parti'de hedef tüm belediyeleri almak

AK Parti Sakarya İl Başkanlığı'nda 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri gündemli İl Yürütme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya ilişkin açıklama yapan Yunus Tever, yenilenmiş teşkilat yapıları, heyecan ve güçlü yönetimleri ile kutlu davalarına, millete hizmet etmek üzere çalışmalara devam ettiklerini kaydetti.

Tever; "
Sayın Cumhurbaşkanımızın yerel yönetimlerdeki üstün ve tartışmasız başarısından ilham alan kadrolarımızın üretkenliği, çalışkanlığı ve saha çalışması ile Sakarya’mızda yeni bir başarıya imza atacağımızdan hiç şüphe duymuyoruz.

Allah’ın izni, hemşehrilerimizin destek ve teveccühü ile Sakarya’daki hedefimiz yine 17-0’dır. Bu hedef doğrultusunda teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışacak, gayretli bir çalışmayı ortaya koyacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Sürecin partimiz ve teşkilatlarımız adına hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi. 

EditörEditör